Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    ekli grafiğe bakınca değişken fonlardan kaçasım geliyor Ek 25685
    onca değişken fon arasında bunu mu buldunuz örnek olarak ... bir çok değişken, çoklu varlık değişken fonlar var ... değişken değil de , çoklu varlık değişken ile kısa vadeli borçlanma fonunu karşılaştırmak daha makul olabilir..

bu grafik hangi programın ? finnet mi
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    onca değişken fon arasında bunu mu buldunuz örnek olarak ... bir çok değişken, çoklu varlık değişken fonlar var ... değişken değil de , çoklu varlık değişken ile kısa vadeli borçlanma fonunu karşılaştırmak daha makul olabilir..

bu grafik hangi programın ? finnet mi
    Yatirimdirekt

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

3. Temmuz başında başladığım eurobond fonu biriktirme tarafında daha defansif IPV ile daha agresif DBH kombinasyonu günlük ( işgünü) ortalama 0.34% gibi bir getiride. Uzun vadede 0.10% gibi bir ortalama günlük getiri beklentim var.
    ppf FİL yerine yavaş yavaş EIB ve SUA defansif değişken kombinasyonu ekliyordum. Ancak FİL de bu ara getirilerde kımıldanmaya başladı. Çok hızlı değiştirmeyeceğim bunu, biraz daha ağırdan alıyorum. Piyasa mevduatı ile günlük fil MK arası 2 puan civarında şu an.
    Hisse yoğunda MAC, TKF ve MPS ile devam ediyorum.
    Endekse satış geldikçe hisse fonları artırıyorum. Eurobond fonlarını bu hafta biriktirmeyi durdurdum yüksek usdtry yüzünden.
    Bol kazançlar. İyi haftalar.

4. nkolay 11,75 de. valörsüz fonda olanlara duyrulur + gbl merdiven atmış.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

5. merdiven atmış ne demek?

6. Bugün biraz daha IPV ve TGD aldım faiz arttırımı olmazsa sıkıntı yaratabilir. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. bu ateş 7-8 puan artırım olmazsa sönmez

8. ilk 5 hisse yoğun fon ( özelleşmiş teknoloji/yabancı vs. olanlar hariç, katılım dahil )

1 aylıkta tkf, acc, rbh, mps , st1
    3 aylıkta mac, gmr, mps, st1, tkf
    6 aylıkta tkf, mps, rbh, mac, gmr

1 aylık ilk 5'e 5,4,3,2,1 puan
    3 aylıkta ilk 5'e 6,5,4,3,2 puan
    6 aylıkta ilk 5'e 7,6,5,4,3 puan vererek ( daha yuksek periyotta başarı daha çok puanı hakediyor mantığıyla.)

kendi rating sistemimle.

1.tkf 14 puan
    2.mps 12 puan
    3.mac 10 puan
    4.gmr 8 puan ( daha uzun periyotta iyi olduğu için rbh'nin önünde)
    5.rbh 8 puan
    6.st1 4 puan ( iki periyotta listede olduğu için, acc'nin önünde)
    7.acc 4 puan

* 1 yıllığın listede olmamasının nedeni, portföy yönetici değişiklikleri ihtimali ile data eskimiş olabiliyor diye düşünüyorum.

Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •