Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    politika faizini yukarı çekmesini bekliyorum biraz zor ama
    100 baz puan yukarı çekmiş : Akbank..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben olsam piyasada bu hava oluşmuş milletin wlindede dolar yıpılı yaparım700-800 baz puan artış oluşacak paniklede birileri dolarlarını bozmaya başlar doları 7 nin altına çekerim oralardanda kamu bankalarının açığını kapatır beklerim dolar en fazla tekrar 7.20 ye gelir
    Tersten şakkadanak teorisi oluyor üstad galiba bu )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. yüzüme bakacak yüzün kalmamış
    doğru bir kelime sözün kalmamış
    aklını fikrini yalan bürümüş
    sende mi yılanoğlu

of ooooooooo---oooo-ooğğoo-fffff
    ooffff oofffffff ( ferdi babanın efkar burada nirvana )
    karaya ak denilir mi
    almaya bak denilir mi
    sevene bırak denilir mi

sonunda darbeyi kendin indirdin
    ( dıj güjler )

soldurdun içimde ilkbaharları
    düşünmez olmuşsun hiç yarınları
    arayıp gerçeği bulamadın mı
    sende mi leyla hayırsız leyla
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimdiye kadar almadınozsa şimdi niye almak istiyorsunuz doların bekareti 6.80 di oda patladı gitti ha 7.20 vardı alınabilecek diğer sevşye oda yok artık 7.40 a bakacaksın hacimli yukarı giderse belki alabilirsin yada 7.40 larda sertbi müdahale gelir 7.20 nin altına getirirler o zaman yeniden alma şansın olabilir
    beklentim o yönde 7.15-20 aralığı bir düzeltme olur bu sayede

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben olsam piyasada bu hava oluşmuş milletin wlindede dolar yıpılı yaparım700-800 baz puan artış oluşacak paniklede birileri dolarlarını bozmaya başlar doları 7 nin altına çekerim oralardanda kamu bankalarının açığını kapatır beklerim dolar en fazla tekrar 7.20 ye gelir
    oyuncak mı bu iyiki MB başkanı sen değilsin

6. Leyla bir özge candır , kara gözlü ceylandır , doyulmaz hüsnü andır , kanılmaz bir içim su diyerek paldır küldür , bir strateji olmadan dövize dürtüsel tepkime ile cumburlop dalınmaz... döviz tradingi pozisyonlanma üzerine olur... döviz çiftlerinde al-sat , sat-al yaparsan orta uzun vadede mutlaka bir yerde sağdan soldan öperler ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    O zaman TR'nin GER'e kapiyi kapamasi lazim.
    Buradan gurbetcilerin vakalari TR'e tasidigi anlami cikiyor.
    Bu ayni zamanda GER'in vaka sayilarinin yanlis oldugu anlamida cikar.
    Nasil istersek oraya cikarabiliriz sonuclari.
    Aynen gurbetcilerin gelisi ile onlarin yasadigi illerde yuksek bir artis var ise o zaman bu adamlarin geldigi ulkelerdeki vaka sayilari dogru degilmis gibi gorunuyor. TR de eglence mekanlari acilmadi [ruhsatlarindan dolayi acamiyorlar] ama adamlar restorani club e cevirmisler ruhsatlari restoran oldugu icin acabiliyorlar . **ua parklarin alayi acik maske kullanimi 0 sosyal mesafe 0
    gecen hafta sozde denetim yaptilar. sahillerde sezlong arasi mesafe 50cm yok restoranlarda masalar arasi mesafe normal ile ayni . bosa yapilan bir denetim .
    ucak yolculuklari tam bir rezillik sahil otel havuz deniz hepsini bir kenara birak yaptigin ucak yolculugunda Covid kapmiyorsan normal bir gunde kapmazsin . ucakta arkamdaki adam maske takmamis tepemde dikiliyor neden takmiyorsun diye sordugumda midem agriyor cevabi aldim agzima geleni saydim banamisin demiyor .
    Ucaktaki uygulama zaten sosyal mesafe yok . inis aninda pilot anons ediyor koltuk numarasi 1 den 5 e kadar olanlar inebilir . akabinde 5 den 20 ye kadar olanlar insin zaten ucak daha inmeden en arka siradaki sahislar en en siraya gelmis vaziyette.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •