evet haklısınız kerrake agustos ortasını geçtik hala genel kurul ve temettüden haber yok...ama sanırım bir şeylerin kokusunu aldılar o yüzden çok iyi duruyor kagıt bu günlerde...sabretmeye devam...
evet haklısınız kerrake agustos ortasını geçtik hala genel kurul ve temettüden haber yok...ama sanırım bir şeylerin kokusunu aldılar o yüzden çok iyi duruyor kagıt bu günlerde...sabretmeye devam...
helal sana liman .sen burda çakılı kaldıkça .kardaki hisselerden satıp satıp buraya yatırıma devam.bu gün sansım yaver gitti borusanlarımı çaktım huylanmıştım bilamço berbat geldi ha kazandıkmı dersen yok kazanmadık ama zararda etmedik sadece bekledik şimdi kısmetse trabzon limanında mal depolamaya devam biraz fener biraz efes biraz liman avisada var haber beklicez haber olmasada güzekl bilanço ederini bulır mutlaka böyle dönemde bu kar harika geçen yıldan iyi çünkü arsa satmıştı geçen yıl
Gel kuçu kuçu gel
limanda haraket durmuş kimse yok
ortaklar takas verilerini paylaşırmısınız ?
Kimse kalmadı ki ky olarak bir nevzatww bir de ben varım bizde de derinlik vb yok bekliyoruz bakalım...
Durmak yok yolla devam. Daima şükürler olsun. Ekmek yemeye devam. Tahmin çok şükür ve hedef tesbit iyi. Şimdi ne kadar karsatışı ile memnun kalıp düzeltmeden sonra devam edilecek açana ??? Tecrübeli abiler varsa fikir paylaşacak makbule geçerdi. simdiden ALLAH razı olsun.
Az kar kazanıp aç kalmayacak kadar ve çok kazanıp yoldan cıkmayacak kadar hamdolsun şükürler olsun ver ALLAHım..Kudurmuyacak kadar inşALLAH...
şahsı fikrim ALLAH aklını kullan diyor..Düsünçemi paylaştım..YTD
alışta kaç lot var görüp paylaşan varmı bir zahmet. Simdiden ALLAH razı olsun çok teşekürler..
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
canlar ne oldu dersiniz tahta renklendi maşallah maşallah yahu bizde battık diıoduk kimse olmayınca
Yer İmleri