Sayfa 187/1002 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. ben FIL’de tutacagima parayi nkolay günlükte yada ona benzer bankalarin sundugu gecelik bonolarda tutarim
    12,25 getirisi var bana dün gelen mesaj
    N Kolay Bono faizi %12,25e yükseldi! Bonon varsa, +%0,50 faiz avantajin, masrafsiz EFT ve tüm ATMlerden ücretsiz para cekme ayricaligin, vade beklemeden parani kullanma özgürlügün var. 60günden önce cikarsan %11,75le kazandirir. 08507242666 SMS almamak icin IZINYOK yaz 3525e gönder M:0225013653700015CODEC B002

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    USD 7,37 investing. 15:30'a kadar böyle giderse TDG'yi eksi bekliyor Gerçi düşmesini vatandaş olarak tabiki istiyorum, dolara bağlı olmayan birşeyimiz yok.
    Düzenleme: 2 saniyede 7,386'ya çıktı
    bu arada TDG getirisi sırf dolara bağlı olmadıgını 4-5 gündür gozlemledim
    icerdigi yabanci tahvillerde getirisi veya götürüsünü belirliyor
    haftasonu veya dünü baz alsaydik usd/tl deki artışa gore getirisi daha iyi olmasi gerekirsen icerdigi yabanci tahvil ve eurobondlardaki düsüs getirisini törpüledi
    haftasonu mk %9 getirdi
    myfinans dolar ile paralel getiri saglar diyodu ama sanki yanılıyor biraz

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    haftasonu veya dünü baz alsaydik usd/tl deki artışa gore getirisi daha iyi olmasi gerekirsen icerdigi yabanci tahvil ve eurobondlardaki düsüs getirisini törpüledi
    haftasonu mk %9 getirdi
    Bence uzun vadeyi kastediyor. Her ne kadar bizim CDS değerimizle ilgisi yoksa da tahvilini barındırdığı ülkelerin durumu önemli.

4. Borclanma araçlari fonu icerigi ne olursa olsun farketmez esas olarak portföyündeki tahvil/bono fiyatina gore hesaplanır.

Bunu defalarca myfinans dahil bir çok kisi yazdi. Sadece tek bir değişkene bagli fon yok maalesef. En defansif %100 mevduat tutan ppf icin bile yok.

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    haftasonu mk %9 getirdi
    hocam 3-4 günlük, 1 haftalık getirilerde sapmalar olur elbette. Ama zaten o yüzden haklı olarak aynı dememiş, paralel demiş.
    Bir çok uzun periyotta grafiklerde de paralel olduğu, çok yüksek korelasyon olduğu görülüyor zaten.

6. Eurobond fonları hakkında kafam çok karışık, elimde az miktarlarda TDG IPV ve YBE var, bu dönemde ağırlıkları arttırmalı mı, yoksa azaltmalı mı bir türlü karar veremedim, bunların işleyişini tam olarak çözmek çok zor sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Eurobond fonları hakkında kafam çok karışık, elimde az miktarlarda TDG IPV ve YBE var, bu dönemde ağırlıkları arttırmalı mı, yoksa azaltmalı mı bir türlü karar veremedim, bunların işleyişini tam olarak çözmek çok zor sanırım.
    ben şöyle bir strateji izliyorum. ıpv ( defansif) + dbh ( agresif ) ikilisini taşıyorum.

günlük bazda ; burada yatırım stratejinize göre haftalık/aylık vs. olarak yapılabilir.

dolar arttı, cds arttı az artır ( 1 birim )
    dolar arttı, cds düştü bekle
    dolar düştü cds düştü az artır ( 1 birim )
    dolar düştü cds arttı çok artır. ( 3 birim )

8. myfinans’a kardes eurobond fonlari konusunda bilgili ve gercekten dogru tespitleri var fakat TDGnin son yayinladigi bildirimdd dagilim raporunda bircok ülkenin eurobondlari ve tahvilleri var
    usd/tl ‘nin yükselisi fonu ne kadar etkiliyo (yüzdesel) onu analiz edersek fonu daha iyi tanımış oluruz
    aman myfinansi kötülüyormus gibi bi imaj cizmiyim

Sayfa 187/1002 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •