Sayfa 233/996 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Bırakın bist30 u... Çok yitirdi dengeyi... Bankalar ucuz, sanayiler orta halli, 3-5 kağıt şişik ve batma riski olan havacılık hisseleri hala kuyruğu dik tutmış dolanmakta... Ya kağıt kağıt bakın yada bistten uzayın... Son olarak DXY dönüşünden nasıl en çok para kırarım diye düşünmeye başlayın yavaştan...

2. ABD ADR

Turkcell'de yarın hareket yapabilirler BIST'de iskontolu kalmış. Bugün sabahtan alan sanki öğleden sonra sattı gibi ama çok bakamadım.

Aslen şu sıralar hacimler çok suni, borsa işliyor görüntüsü verilmek isteniyor, yabancı gidince iddialaşma da azalıyor. Şu da olabilir büyük traderlar öğlen uyanana kadar karşılıklı işlem ile piyasa hazırlanıyor, babalar uyanınca hazır kademelere emir gönderiyor. Paralı adamın sabah erken kalkması da zor olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sistemde bir sorun olduğunu düşünmüyorum KOÇ. Ons günlük göstergeleri çok kötü. Düzelmesi için yaklaşık 2300 lere çıkması lazım. Sanki bir realizasyon yaklaşıyor gibi. Ben %6 lara kadar düşürdüm portföydeki ağırlığı. Bir iki gün içinde kalanını da vermeyi düşünüyorum. Feyk yiyeceksek göstergeden yiyelim.
    sistem her zaman son barın tepesine kırmızı koymuyor.
    aşırı çıkışlarda oluyor bu.
    ağustos 2018 dolarda olmuş.
    şimdide gr altında oldu.

4. akşam yemeği yedikten sonra üçlü koltuğa uzanayım haberleri dinleyeyim diyorum...hemen uyuyorum. uyutmaya birebir üçlü koltuk...
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    sistem her zaman son barın tepesine kırmızı koymuyor.
    aşırı çıkışlarda oluyor bu.
    ağustos 2018 dolarda olmuş.
    şimdide gr altında oldu.
    Senin graflarda ben sinyal gelip gelmediğine bakmıyorum, gösterge kesişimi var mı, göstergelerin durumu nedir, ona bakıyorum. Şu anda sarı çizgi kırmızının altında. Eğer anormal bir fiyat artışı ile bu durum değişirse ona da o zaman bakarız.

bakın böyle
    10 ağustos günlükte de var.
    alttaki resim 9 ağustos.

dolar günlük
    10 ağustos

9 ağustos

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Senin graflarda ben sinyal gelip gelmediğine bakmıyorum, gösterge kesişimi var mı, göstergelerin durumu nedir, ona bakıyorum. Şu anda sarı çizgi kırmızının altında. Eğer anormal bir fiyat artışı bu durum değişirse ona da o zaman bakarız.
    sinyaller öyle geliyor jas.
    gösterge kesişmelerinde

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    sinyaller öyle geliyor jas.
    gösterge kesişmelerinde
    O zaman bir sorun yok görünüyor.
    Bu durumda şuna kafa yoralım. Onsusd mi düşecek, usdtry mi düşecek, yoksa her ikisi birden mi? Ya da onsusd ciddi düşerken, usdtry yatay ya da hafif yukarı mı yapacak? Onsusd günlük göstergeler sakat durumda. Bu durumda altın tutmak biraz sıkıntılı şu saatten sonra, eğer sistemde sıkıntı yok ise.

Sayfa 233/996 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •