Sayfa 317/996 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Vay arkadaş sizde ölünün üstüne toprak atacağınıza beton döküyorsunuz vur dedik öldürdünüz
    1900-1905 ons da iyi alım yeri bana göre.
    ytd

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Kapıdan kovsalar bacadan geliyor.
    takmış kafaya bir kere.çıkartacak Endexi.

KOÇ EFENDİ ANALİZİ EKLEDİKTEN SONRA BANA , PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR ETMEN GEREKİRKEN , YUKARIDAKİ ÇIKIŞIN BİRAZ USLUBSUZ GELDİ.BURDA TEKNİK OLARAK GERÇEKTEN YARDIMA MUHTAÇ BİRÇOK YATIRIMCI VAR AMA SİZLER ANALİZ PAYLAŞAN HERKESE SIRF SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜŞÜNMÜYOR YADA ÇİZMİYOR DİYE BU ŞEKİLDE YAKLAŞIRSANIZ ETRAFINIZDA SİZE DEĞER VEREN SİZE EL UZATACAK VE SİZLERLE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNACAK KİMSE KALMAZ.SİZDEN PARA PUL İSTEYEN OLMADI SADECE BİLGİ PAYLAŞTIKÇA DEĞER BULUR DEDİK.NEYSE SÖZÜ FAZLA UZATMADAN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMAYI VE GELİNEN SON DURUMU AŞAĞIYA EKLİYORUM.DOLARIDA ÖNCEKİ VE ŞİMDİKİ OLARAK EKLEYECEKTİM ANCAK ŞUAN VAKTİM YOK.

ÖNCEKİ ÇALIŞMA...

ŞİMDİKİ DURUM...

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bizim kıllarımız ağırdı bu işlerde yine zararda yatıyorum.
    Aynen. yeni arkadaşlar kaldırac sebebi ile çok kazanabilirim sanıyor. Aman diyeyim bu dönem traderlar için bile sıkıntılı

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Beklentin ne gramdan peki?
    Beklentim diye bir şey yok. Sadece çizgileri (indikatörleri) izleyeceğim. Al sinyali gördüğümde alırım. Onsusd göstergeleri düzeldiğinde yüklü alıma geçerim.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. gold.jpg
    1934 ten toparlandı. 1930-1935 bölgesi önemli. YTD.

dow
    saatlik.
    gördüğüm çalışırsa bu çok düşer.

7. Ajanslara bakıyorum, her yerde, bu coğrafyanın en büyük doğalgaz rezervi yazılmış,
    Yurtdışı basında, flash haber olarak veriyor.
    Türkiye devasa milyarlarca metreküp doğalgaz buldu yazılmış, yabancı ajanslarda.

Ülkemizin, Yaklaşık ortalama

Her yıl 20 milyar dolara yakın gaz ithalatımız var.

Bu bulunan gaz, hem cari açığı kapatacak, hem de
    Avrupaya ihraç etme imkanımız doğacak.
    Hem de yurt içinde ucuz maliyet olacak.

Fabrikaların doğalgaz ile çalışan elektrik santralleri var. Elektrik üretiminde kullanılan doğalgaz santralleri var.

Vatana millete ülkemize hayırlı olsun.

Açıklandığında doların ümüğüne çöker bu müjde. Hem cari açığın kapatılması hem de enerji ihracatı açısından, hem de gaz ithalatının bitmesi açısından , doların ense köküne fena bi tokat olur.

Cuma günü piknik tüpü, lpg li oto ne var ne yok, gaz lazımsa alın ekran başına.

Sırada ki Petrol olsun, inşallah.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Yary viobda ilk islemim olacak 10 kontrat endeks ne kadar vs kısa bir bilgi verebilecek kimse varmı?viop başlığıni takip ediyor hoşuma gidiyordu bir çaylak olarak yarın başlamak istiyorum.Allah utandırmasın.
    Sadece bir tavsiye, eğer yeni başlıyor iseniz bir süre sadece tek kontrat ile al-sat yapın.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 317/996 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •