Sayfa 334/996 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Yarın Filler Depişecek

Otlar ezilecek 😊 DİE hissediyorum

Dikkat dikkat Yarın palalar çarpışa bilir 😃

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    şu benim üzerinde çalıştığım sistemin
    orjinal yapımcısı bir rus.
    kimseyle paylaşmadı sistemi,satmadı da.
    ben çok benzettim ama aynisini hala yapamadım.
    20 yıldır uğraşıyorum üstünde
    senin sistemi takip ediyorum ben , hatta onsun tepesine yakın bı yeri grafiginden kendim çıkardım , dönüşünde fiboyu (491/436 TL bazında) kullandım , ikili tepeyi ise son attığın grafikten gördüm , işe yarıyor lakin trend bazen tekniği bozuyor..
    2300 dolar hedef vermişti goldman sachs (hiç bı zaman hedef tutturamazlar) dedim bu 2150 lerden döner, oraya kadar gitmedi..
    totalde 450 grama yakın altını , 482 /72 ve bugün son partiyi 62 den verdim..
    eyvallah..
    a haber var birde kullandığım diğer enstrüman , sağolsun onlarda emtia da baya ise yariyor..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3. Asil işin en güzel yanı dostlarım

Olmaz diyeni oldurmak 😊

Yani amaç nanelik olsun

Mesela artık çakış olmaz diüe bekliyorsa millet itinayla çakmak gibi mesala 😃

4.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    O sistemi Adanalı bir abi bulmuştu

https://youtu.be/-gk6pwj-nWI

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçen haber vardı, ABD'de evden bağlanılarak eğitim olacakmış, pijama eşofman vs ile derse bağlanılamayacakmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

şimdi sırada ölmüş kedi sıçraması yapacak bu emtia (absurd bı haber gelmezse) , onu bulmak var lakin komisyon ,vergi falan derken tekrar girilir mi onu dusunuyorum..
    TL bazında 390/400 araligindan aliciyim altında..ytd

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    senin sistemi takip ediyorum ben , hatta onsun tepesine yakın bı yeri grafiginden kendim çıkardım , dönüşünde fiboyu (491/436 TL bazında) kullandım , ikili tepeyi ise son attığın grafikten gördüm , işe yarıyor lakin trend bazen tekniği bozuyor..
    2300 dolar hedef vermişti goldman sachs (hiç bı zaman hedef tutturamazlar) dedim bu 2150 lerden döner, oraya kadar gitmedi..
    totalde 450 grama yakın altını , 482 /72 ve bugün son partiyi 62 den verdim..
    eyvallah..
    a haber var birde kullandığım diğer enstrüman , sağolsun onlarda emtia da baya ise yariyor..
    2145 de zaten sat veriyor.oraya çıkarsa eğer.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    2145 de zaten sat veriyor.oraya çıkarsa eğer.
    dolarda 2 yillik bı çanak var , kulp yapmaya başladı ; müsait bı zaman grafigini atabilirsen onu da konuşuruz..
    altın şimdilik dinlensin biraz..

8. Konuşmaya internetten bakınca müjdenin ne olduğunu cumhurbaşkanı da tam bilmiyor gibi. Müjde vereceğimizi tahmin ediyor ve inanıyorum vs diyor.

Aşı sonuçları filan da olabilir. Doğalgaz fiyatlarında indirim olabilir vs yani bir veri veya sonuç bekleniyor bence.

>>>>
    https://twitter.com/omerrcelik/statu...27615598759938
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 334/996 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •