Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Tcmb: Zk kararıyla piyasadan 17 mlyr tl, $8,5 mlyr çekilebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ,Deneyimli pilotumuz yok,en kötüsü savaş uçaklarının çoğu yorgun uçuş saatlerini doldurdukları için,dron vs falan hikaye,üstelik bunları evde bile yapılır,önemli olan hava kuvvetleri için savaş uçağı şart,Atatürk boşuna demedi istikbal göklerde diye.
    Deneyimli pilotumuz yok derken,işkembeden sallamayı bırakın artık,benim ailemde bile 5 tane sivil ve askeri pilot var bu mesleğe yıllarını veren.evde yapılıyorsa elini tutan mı var yapsana madem burada yazacağına

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

14 Ağustos işlem haftasında yabancı yatırımcı net 695 milyon dolarlık menkul kıymet sattı.

Merkezin brüt döviz rezervleri 14 Ağustos işlem haftasında 1 milyar 200 milyon dolar düşerek 45,4 milyar dolara geriledi. Aynı haftada toplam rezervler, 3 milyar 630 milyon dolar azalışla 88,19 milyon dolara geriledi.

Yazar: Şenay Şerefoğlu

https://tr.investing.com/news/econom...r-oldu-1999228
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağını söylediği müjdeyi cuma namazı sonrası İstanbul'da duyuracağı öğrenildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ankara Valiliği: Son zamanlarda ormanlık alanlardaki pikniklerde yakılan mangalların bitki örtümüzü tehlikeye attığı gözlenmiş bu nedenle ilimizde belirlenmiş alanların dışında her türlü ateşin yakılması yasaklanmıştır

Dün 1303 olarak açıklanan yeni vaka sayısı bugün 1412 olarak açıklandı .. Düne göre 109 artış var ..

Günlük veriler :

Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •