Sayfa 434/996 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
    Diyelim ki gaz ya da petrol bulundu.
    Tesisin denize kurulup hammaddenin çıkartılması işlenmesi ve petkim ya da tüpraş ya da hangi firma ise onun kasasina giriş en az 3 sene sürmezmi.
    Borsa elbette beklentiyi satın alır ama 3 yıl sonrasının beklentisinin alındığını hiç görmedim.

Petkim özelinde söylüyorum 2 gün arka arkaya tavan çekmek nedir abii? Bahçende milyarlarca metreküp petrol cıktı da hemen yarın fabrikada işlemeye mi başlıyorsun.

Bence çok abartili oldu bu tavanlar...
    Kanımca sayın adi PALA ve ekibi 2.70 ile 3,70 arasından topladığı malı tavanlarla gelene geçene dağıtıyor.

Az buz da degil enteresan bir hacimle dağıtıyor..

Daha ne kadar dağıtıcak?

Aklıma 1 ay öncesi geldi. Ekgyo u inanılmaz alimlarla 2.40 a yukseltip malı gelene geçene servis etmislerdi. Sonrasi malum...

Çoşku evet tamam. Ama bir yere kadar..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Yarın ki olay(müjde) faiz artışından daha mühim olabilir. Eğer gerçektende enerji ve rezerv miktarı da çok büyük ise dolar 7.00 altını bile görebilir. Yani bunlar tabiki önemli ülkem adına çok sevinirim herşeyden önce piyasa falan biryere kadar.. Yeterki müjde gerçek müjde olsun...

Bende piyasa dolar borsa o kadar düşünmüyorum yeter ki doğalgaz bulunsun , her il ilçe kasaba köy doğalgaza kavuşssun , osmanlıyı parçalamışlar elimizde ne Kerkük kalmış ne suudi petrolleri tabiri caizsse cıscıbıldak misali Cumhuriyetin kuruluşundan beri yurt dışına petrole ödenen paralar haddi hesabı yok.Temenni ederiz bulunan servet vatandaşa yansısısn bugün sadece örnek olsun diyorum bildiğim kadarıyla suudi arabistanda maaşlar 10 - 15 bin dolar emekkli maaşları 5 bin dolar.Türkiye yıllardır yoksulluk içinde şükür her şeyimiz var ama mali durum sürekli petrolden fire veriyor.Hayırlısı diyelim vatan millet kazansın , vatandaşın refahı artsın tüm şehirlerimiz doğalgazlı olsun.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

öyle güzel bir rezerv bulunsunda
    birazda yer altı kaynağımız olsun.
    dolarda 9.9 yerine 6.6 olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Diyelim ki gaz ya da petrol bulundu.
    Tesisin denize kurulup hammaddenin çıkartılması işlenmesi ve petkim ya da tüpraş ya da hangi firma ise onun kasasina giriş en az 3 sene sürmezmi.

..

Yeterki bulunan reserv Türkiyeye yetecek kadar olsun dostum çıkarılması , işlenmesi onlar teferruat hiç önemi yok.Bir anda Türkiyenin şekli şemali değişir.İnsanların yürüyüşü bile değiş,r fark eder.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bende piyasa dolar borsa o kadar düşünmüyorum yeter ki doğalgaz bulunsun , her il ilçe kasaba köy doğalgaza kavuşssun , osmanlıyı parçalamışlar elimizde ne Kerkük kalmış ne suudi petrolleri tabiri caizsse cıscıbıldak misali Cumhuriyetin kuruluşundan beri yurt dışına petrole ödenen paralar haddi hesabı yok.Temenni ederiz bulunan servet vatandaşa yansısısn bugün sadece örnek olsun diyorum bildiğim kadarıyla suudi arabistanda maaşlar 10 - 15 bin dolar emekkli maaşları 5 bin dolar.Türkiye yıllardır yoksulluk içinde şükür her şeyimiz var ama mali durum sürekli petrolden fire veriyor.Hayırlısı diyelim vatan millet kazansın , vatandaşın refahı artsın tüm şehirlerimiz doğalgazlı olsun.
    Şükürler olsun, seneye 5 bin dolar emekli maaşı...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    öyle güzel bir rezerv bulunsunda
    birazda yer altı kaynağımız olsun.
    dolarda 9.9 yerine 6.6 olsun.
    Dolar isterse 10 olsun, önemli olan gazın bulunması
    rezervi yüksek bol miktarda ise ilerde zengin oluruz, üfff birde altın bulsak varya tüm borçları silerdik
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    TROL maaşları da yükselir mi acaba

500 dolar olsa iyidir
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Enayi duruma düşmemek gerek eli rahatlatmak gerekse kar cebe yakışır deme açısından

128.050 den bu jetonları kapatıyorum arkadeşler

Bu jetonlardan 425 puan daha vurkaç yapmış oluyorum
    Akşam kapanışta alttan kapandığım Short jetonlarını

Gece Seansı 128.600 aktif den yerini koyuyorum arkadeşler

Sayfa 434/996 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz