Sayfa 436/996 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Çakarlar bu Borsaya yiyenim 🙃
    Ünlü boksör Muhammed Ali ' nin şöyle bir sözü var : " Bir boksör yere düştüğü zaman değil, Ayağa kalkamadığı zaman kaybeder."
    Hamdım Piştim Yandım

2. FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bozkurtum bari sen yapma Allahını seversen sana bana ne düşer bu hırsızlardan onlar 100 kat zengin olur sana 50 TL zam gelir

Bu hırsızlar memleketten gitmeden tapulu malını bile istediğin gibi kullanamazsın Al işte kendi dolarını çekiyorsun diye senden komisyon alıyor azıcık mantıklı düşün

Bunlar gitsin borcumuz olsun emin ol petrol bulmaktan daha faydalı olur
    Şimdi birşey yazsam siyasi görüş ve taraftarı olurum.
    Susma hakkımı kullanıyorum
    yada içimde kalmasın.
    dediğin doğru
    zengin daha zengin olur bize üçün biri düşer
    ama
    Devletimiz için petrolün yada gazın bulunmasına sevinirim, buna kimse engel olmasın lütfen
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ufak tefek açılışlar için büyük hazırlık yapılıyor kalabalıklar toplanıyor, hayalini kurduğumuz müjde ayak üstü açıklanmaz diye düşünüyorum. Barkovizyon, görseller, müzik vs bir sürü şaşaşa olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ünlü boksör Muhammed Ali ' nin şöyle bir sözü var : " Bir boksör yere düştüğü zaman değil, Ayağa kalkamadığı zaman kaybeder."
    çok çarpıcı bir imzan var gardaş
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

6. Bu PETKM'i geçen seneki PGSUS gibi yapmasınlar. Yatırım Finans toplamış, büyük hissedarlardan da söz alınmış ise aynı hareketleri yapabilirler. BIMAS ın bence pili bitti gibi, yeni bir hisse piyasaya sürebilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Ariston abi sana zahmet petkimi 3 gündur kim almış kim satmış paylaşabilir misin? Teşekkurler.

8.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    benimki emekli işi.
    iş güç yok.
    bunlarla uğraşıyorum.
    birde forumda sataşanlar olmasa
    iyi olacak ama.
    Yok yok bu aralar iyisin.Sataşan falan görmüyorum.

Sayfa 436/996 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •