hortum işi ise işin boyutu değişir vicente baskan
hortum işi ise işin boyutu değişir vicente baskan
Hamdım Piştim Yandım
Girme dedim başkana borsaya...alırlar anahtarini dedim...jöleli bu işten bi b... Anlamıyor dedim ama işte...
Şimdi yok sürprizim var yok eksen kayacak yok saftimiz duzlesecek...
Kurtarmaz bunlar seni başkan...gitmeyecektin buraya...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
trt nin canlı yayın aracı yok muydu?
bilmem ne prodüksüyon neden gönderildi oraya? asdas.
bu asdas yakıştı buraya asdas.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Izmir den istanbul a Normal bir arac git gel 800 tl
Benzin haric
Yahu hic mi tanimadiniz bunlari
Sana odetecek sevinme![]()
Temmuz başında firmanın roportajı böyle;
Boruya bağlama işi demişler[emoji3]
YTD
Ufuktaki Yeni Gaz Kaynakları
SASB'nin gelecek vaat eden doğası göz önüne alındığında, Trillion'un projeyi yeniden geliştirmek ve değeri ortaya çıkarmak amacıyla hareket etmesi şaşırtıcı değil. Geçen hafta şirket, SASB'deki rezervlerin geliştirilmesiyle ilgili ön maliyet tahminlerini ve zaman çizelgelerini tamamladığını söyleyerek bir sonraki adımı attı.
Mevcut altyapıyı kullanarak işler hızla ilerleyecektir. Plan, kuyuları tam üretime döndürmek için boru hattına bağlı mevcut kuyuların teçhizata dayalı üç işleyişini gerçekleştirmektir. Bu devir sayısının her birinin 10-15 gün sürmesi beklenmektedir.
Daha önce delinmiş (ancak boruya bağlanmamış) gelişmemiş, kanıtlanmış dört keşfin tamamlanması da programda yer alıyor. Bu kuyular, her biri yaklaşık 45 gün sürecek olan mevcut platformlardan yönlü kuyuların yeniden delinmesi ve mevcut boru hattına bağlanmasıyla üretime getirilecek.
Yönetim, çalışma programının baştan sona 5-6 ay sürmesini beklemektedir, ancak iddialı zaman çizelgesi uzatılabilir. Halihazırda GLJ Petroleum Consultants, SASB'deki muhtemel kaynaklar hakkında bir rapor hazırlamaktadır. Trilyon, raporu aldıktan ve analiz ettikten sonra, önümüzdeki iş programı ayrıntılarıyla ilgili nihai kararı Temmuz ayında açıklamayı planlıyor.
Aynı zamanda Trillion, ek düşük riskli ileriye dönük kuyular açmayı değerlendirecek. Bunun finansmanı, borç finansmanı için rezerv ve kaynak raporlarından yararlanılarak sağlanabilir. “Projeyi değerlendirmeye ilgi gösteren önemli potansiyel kredi verenlerle temas halindeydik. Rezervlerimizin, işletim geçmişimizin ve mevcut altyapımızın projeyi riske attığına inanıyoruz, böylece bir borç tesisi uygulanabilir hale geliyor ”
https://stockhouse.com/news/press-re...-black-sea-gas
gerçek olan ,yarın ayılara,yada bogaların eksenini kaydıracaklar,,volvolite çok yüksek olucaktır.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yıl 2011 bir proje açıklanacak akıllar tavana vuracak öyle bir projeki çılgınnn proje...
ve müjde gelir kanal istanbul açıklanır.
Açıklandıgı günün ertesinde bundan pay biçen çakal takımı orda şunların arsası var diye borsada manipulasyona başlar...
en hatırladıgım ihlgm bire üç gider...çimento hisseleri uçar...
kanal istanbulun çimentosunu şu verecekmiş diye sivrisineğin ışığa uçtuğu gibi uçarlar...
sonrasında mallar dağıtıldıktan sonra bakarlarkı fol yok yumurta yok...
yıl 2020 tek kazma vurulmadı çılgın projeye..
olay açılış andımız konuşmalar istiklal marşı kapanış şeklinde gelişir...
bakalım bu doğalgaz işinde hangi spekulasyonlarla hangi hisseler gidecek...
nehir akarken bir sal bile olsa onla yol almasını bilicen suyun kaldırma kuvvetinden yararlanıcan...
fakat o sal parçası şelaleye gelmeden karaya çıkmasınıda bileceksin...
Yer İmleri