-
Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur
Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan: İnsanlık bizde petrol onlarda kalmış olabilir, rabbim bize bambaşka bir yerde görülmedik zenginlikte bir kapı açtı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugünki sevinci bize yaşatan Fatih gemimiz.
-
Erdoğan : Tarihimizin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirmiştir
-
Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz 20 temmuz 2020 tarihinde başladığı tuna 1 kuyusundaki sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda
-
Dolar 7.30 oldu
Bist eksiye gitti...
Bu nasil mujde !!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
1 tl kar ile çikarsa 320 milyar tl... bol 7.30 a 43 milyar dolar...
Borcun 10 da 1 i....10 yıl çikarsan yilda borcun %100 de birini ödersin...
Birileri şunu düzgunce anlatsa bu kadar olay olmazdı...
Cumhurbaşkanına nasil anlattilar ki aceba ? Dolara çevirirken 7.30 a bölecekken 7.30 ile çarptilarmı aceba
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri