Sayfa 82/1002 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur

Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: İnsanlık bizde petrol onlarda kalmış olabilir, rabbim bize bambaşka bir yerde görülmedik zenginlikte bir kapı açtı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugünki sevinci bize yaşatan Fatih gemimiz.

Erdoğan : Tarihimizin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirmiştir

Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz 20 temmuz 2020 tarihinde başladığı tuna 1 kuyusundaki sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda

6. Dolar 7.30 oldu
    Bist eksiye gitti...
    Bu nasil mujde !!

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1 tl kar ile çikarsa 320 milyar tl... bol 7.30 a 43 milyar dolar...
    Borcun 10 da 1 i....10 yıl çikarsan yilda borcun %100 de birini ödersin...
    Birileri şunu düzgunce anlatsa bu kadar olay olmazdı...
    Cumhurbaşkanına nasil anlattilar ki aceba ? Dolara çevirirken 7.30 a bölecekken 7.30 ile çarptilarmı aceba

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bist -1.12%

Sayfa 82/1002 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •