havası en temiz il partikülü en az il Ardahan imiş... Orada gece hayatı nasıl ?
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
havası en temiz il partikülü en az il Ardahan imiş... Orada gece hayatı nasıl ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Kiraların ekonominin genel gidişatıyla çok ilgili olduğunuda unutmayalım.. Varsayalım 3k ya evi kiraya verdiniz dolar fırladı 14 tl ye.. Koşa koşa kiracıya gidip dolar 14 oldu benim kiramı 6 k yap modunda iseniz daire kiraya vermek sizi bozar..Ben 400 dolar karşılığı tlye verdiğim bir dükkandan şuan 150 dolar karşılığı tl alıyorum.. Düzgün kirayı ödeyen adama gidip hak ararsanız düzenli nakit akışından olursunuz.. Çünkü sadece bir yerden kira almıyorum.
3 ayda neredeyse 600-700bin ev satılmış olacak, biz bi ev alamadık, vay arkadaş evsiz kaldık iyi mi. üstüne üstelik faizler düştü diye evlerin fiyatı arttı, fakat bu sefer hem faizler hem ev fiyatları yüksek kalmış oldu.
Aynı durumdayız yapacak bir şey yok nasip.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bende 6 aydır daire arıyordum ama bu faiz indirimi azizliğine uğradığımdan alamadım. Haziran- Temmuz aylarında adeta kafama vuruyordum '' Aralık- ocakta neden almadım sanki '' diye. Şimdi de - iyi ki almamışım, kiram sabit. Elimdeki varlıklar %40 artıda , bu işten de karlı çıktım diye seviniyorum.
Karlı çıkmak göreceli bir şey.. Ev sahibi olmak bambaşka bir şey.. Her sene mal sahibi ile kira anlaşma derdi, oğlum evlendi çık derdi.. Bazen insana huzur kardan daha önemli gelir.. Ama yaşam tarzı ben ordan şuraya taşına taşına yaşarım diyeni kınayamam. Ama ben kiracı değil sahip olmayı seçtim ve kiracılarımıda eleştiremem.
Bir uzaktan akraba 42 senedir aynı evde kiracı
Evde satın aldığı halde çıkmadı 15 yıl oldu alalı çünkü aldığı kira oturduğu evin 2 katına yakın benzer özellikte olduğu halde .
Eski kiracı olduğu için işine geliyor adamın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayatımda ilk kez kiraya çıktım, o da ailemin olduğu apartmanda kiralık çıkınca oraya gelelim eşim çalışıyor cocuk bakımı v.s. kolay olur diye istedik. ev sahibi durumumuzu biliyor ben bu evi satmam sizin gibi kiracı nereden bulacağım fln.. neyse bi 8-9 ay geçti geçmedi ev sahibi ben kendi oturduğum evi alacağım için burayı satıyorum almazsanız hemen başkasına satarım dedi, biz de kaldık öyle. ( bu evi hem almak istemiyoruz uzun vade de, hem de pahalı)
bana kiracılığın sadece finansal getirisi götürüsü kimse anlatmasın. bunları geçtik en ufak bir değişiklik/tadilat v.s. problem oluyor.
Yer İmleri