Sayfa 239/1002 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. 1998 depreminde borsa sabah ve öğle sonrası 4 taban yemişti ve dördüncü tabandan sonra hisselere alım gelmişti...merak ettiğim için soruyorum,inşallah bu tip bir şey yaşanmaz ya da küresel bir şey gelmez vs vs vs ama böyle bir durumda fonlar satış emri versek dahi satılamama durumu vs vs vs yaşayan tecrübe eden oldu mu hiç?

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    eurobond fonları tarafında sepetim 0.25% günlük ortalama
    ppf yerine koydugum defansif değişkenler şimdilik 0.09% günlük ortalama ile gidiyor.
    hisse yogun fon sepetim maalesef endeksin 1.30% kadar altında kaldı bu hafta çok kötüydü. ( benim fonlar 1.14% endeks 2.44% degerler persembeden persembeye)

Önümüzdeki hafta bistte geri çekilme devam ederse, hisse yogunları artıracağım. (1120 altı biriktir /üstünde bekle )
    eurobond fonlarını artırmayı bu hafta yapmayacağım. ( 7.10-7.15 altında kapanış olan günlerde artıracağım )
    defansif değişkenleri düzenli artırmaya ve ppf ile değiştirmeye devam şimdilik.. ppf'ye kıyasla getirileri oldukça yeterli görünüyor.

elimdeki fonlar fil,eib,sua,ıpv,dbh,tkf,mac,mps

Herkese iyi tatiller.
    Bu fonların getirileri iyi günde güldürür, kötü günde insanı öldürür. Baştakileri saymıyorum. Onlar etkisiz eleman

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    gecen gün demistim
    son 2 aydır endeks gercekten cok iyi profosyoneller tarafindan yonetiliyor
    bugün bi kac trader dedigim konu hakkında yorum yazmış kuşlu sitede
    yatirimcilari bezdirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar
    aman dikkat edin paraniza..
    Adamlar kim ne satıyor onun dahi hesabını adım adım yapıyorlardır.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    pazartesi petkimin tabanda 23 MİLYON lot satıcısı var
    O zaman petkim in fiyatı oraya gelmeyecek demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bu fonların getirileri iyi günde güldürür, kötü günde insanı öldürür. Baştakileri saymıyorum. Onlar etkisiz eleman
    Ben sizi anlayamıyorum gerçekten. ''Fon dediğin iyi günde güldürür, kötü günde üzer.'' Bu ne ki şimdi ?
    Ne zaman fonlarla ilgili bir şey yazsam, ısrarla ''bir cisim yaklaşıyor'' modundasınız.
    Benim bir tahminim yok, iyi olacak da demiyorum. Sadece uzun yıllardır emekliliğim için bir strateji yapıyorum ve bunu paylaşıyorum başkalarına da yön gösterici olsun diye.
    Ancak gerçekten yazdığıma pişman oluyorum bazen. ''Bunlar etkisiz, şunlar kötü..''
    3 paragraf yazıp anlatıyorum.
    iyi günde iyidir, kötü günde kötüdür öyle mi, teşekkürler.

6. fitch notu değiştirmemiş...görünümü negatife almış..

7.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    fitch notu değiştirmemiş...görünümü negatife almış..
    Etkiler ne olur?

8.  Alıntı Originally Posted by Cancan88 Yazıyı Oku
    Etkiler ne olur?
    HİÇ BİR ŞEY OLMAZ....piyasa yok ki....fiyatlar sağlıklı oluşmuyor ki...bist bu habere tepki olarak %1 yukarı bile açar...dolar 7,20 lere kadar basabilirler...hiç şaşırmam...dolayısıyla devlet baba ne derse O.....

Sayfa 239/1002 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •