Sayfa 849/1001 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dizide stres olan hap alıyor, eğlenmek isteyen çeşitli münasebetlerde bulunuyor. Hindistan bu kadar rahat değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir belgeselde izlemistim. Mumbai‘de bir bölge var 700m x 700m bir alan. Bu alanda 1 milyon insan yasiyor. Yaptiklari is cöplerden geri dönüsüm. Bir binada kücük plastik parcalarini renk renk ayiriyorlar. Adamin biri dag gibi plastik parcalarin önünde oturmus, pirinc ayiklar gibi, renk bazinda parcalari ayiriyordu. Bu isi günde 12 saat ve senenin 50 haftasi (7 gün) yapiyor (2 hafta köyüne gidiyormus). Calistigi yerde bir kösede yatiyor, yemegini yiyiyor, baska bir sey yaptigi yok. Kazancinida ailesine gönderiyor. Sordular mutlumusun diye. Evet cok mutluyum, hergün yemegim var, yatacak yerim var ve aileme para gönderiyorum dedi.

Genelleyemeyiz tabii ki, ama gercekten ilginc bir sistemleri var.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kalabalıklar, silerim böyle işi ben oynamıyorum dediğinde bankalardaki sıfırların hiçbir şeye yaramadığını görecekler. İnsanlara çip takmak isteyen Gates'in tek hayali kimsenin kendisini tanımadığı bir yerde rutin bir hayat yaşamak olacak.
    Umarim sen hakli cikarsin da, umutlu degilim.

3. EliniZde telefonlar chipin bir örneği değil mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Bir belgeselde izlemistim. Mumbai‘de bir bölge var 700m x 700m bir alan. Bu alanda 1 milyon insan yasiyor. Yaptiklari is cöplerden geri dönüsüm. Bir binada kücük plastik parcalarini renk renk ayiriyorlar. Adamin biri dag gibi plastik parcalarin önünde oturmus, pirinc ayiklar gibi, renk bazinda parcalari ayiriyordu. Bu isi günde 12 saat ve senenin 50 haftasi (7 gün) yapiyor (2 hafta köyüne gidiyormus). Calistigi yerde bir kösede yatiyor, yemegini yiyiyor, baska bir sey yaptigi yok. Kazancinida ailesine gönderiyor. Sordular mutlumusun diye. Evet cok mutluyum, hergün yemegim var, yatacak yerim var ve aileme para gönderiyorum dedi.

Genelleyemeyiz tabii ki, ama gercekten ilginc bir sistemleri var.
    Hindistandaki kast sistemi nasıl işliyor bilemediğim için bir şey diyemedim.
    Bizim ülkede zenginlik sürekli insanların gözüne sokulduğu için bu şekilde mutlu olacak insan olduğunu düşünmüyorum

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Cin gibi derken, siyasal sistemi demek istemedim. Adamlar insanlari denetlemek icin Cin'in kurdugu dijital denetlemeyi istiyorlar öncelikle. Bunu da ancak korku ile basarabileceklerini anlamislar ki, terör ile basladilar, pandemi ile bitirmeyi planliyor sanki. Bir sekilde demkrasi ile halklarini yemeye devam edecekler mutlaka.
    İzmir fuarına geçtiğimiz sene çinliler gelmişti. Yüz tanıma programını tanıtıyorlar. Millet mal gibi (bende o mallardan biri olabilirim) karşısına geçip renk, boy , yaş tahminlerine bakıyordu.
    Diğer yandan person of interesti mutlaka izleyin.
    Yapay zekayı anlatıyor. Ve en gülümseten sahnesi şuydu.
    Yapay zekayı ilk yaptığımda onu bilgi ile beslemem gerekiyordu. Bende sosyal medyayı icad ettim.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    EliniZde telefonlar chipin bir örneği değil mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet ama çinliler işin dibine vurmuş. Trafiğe çıkan her elektrikli araç çiple takip ediliyor. Ortak kullanıma açık her ulaşım modeli takip ediliyor. Kameralarla her şey takip ediliyor. Klozetlerin altına dinleme cihazı yerleştirmiş bile olabilirler.

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Evet ama çinliler işin dibine vurmuş. Trafiğe çıkan her elektrikli araç çiple takip ediliyor. Ortak kullanıma açık her ulaşım modeli takip ediliyor. Kameralarla her şey takip ediliyor. Klozetlerin altına dinleme cihazı yerleştirmiş bile olabilirler.

milyonlarca kamera sokaklarda. her hareketi analiz eden sistemler.
    new york times bile yasaklayan great firewall of china.
    her internet paketine kadar inceleyen kurumlar.
    hic bir zaman medeniyet insaa edebileceklerine inanmiyorum.
    bir yere kadar gidecekler ve orada içlerine kapanacaklar.
    kaduk kalacaklar. dunyayi ileri goturme iddianiz varsa once mevcut dunyayi iyi tanimaniz lazim.
    cin bence abartilan bir balon.

çin serbest piyasa ekonomisini kullanma adı altında zorba bir ülke.
    insanlarının yaşlı ve büyüklerine gösterdiği saygısal kültürel mirası
    kendi ideolojisine biat için kullanıyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 849/1001 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •