Sayfa 610/996 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sağlam trollerimiz var diyorduk ama ekonomiden, grafikten anlamayan, herkese saldırıp hakaret eden, herşeyi dış güçlere bağlayan, hayal dünyasında yaşayan, cevap vermeye bile değmez birileri varmış. Yok sayıp geçeceğiz artık.
    Maaş yetmedi galiba, prim almak için uğraşıyor herhalde :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok büyük rezerv olmadığıni da herkes biliyordu. Hatta orda arayan bir sürü büyük global şirketler olmuş çıkarma maliyeti yüksek olduğu için sondaj yapmamış. Bizde dun gece 15.00 de satış geleceğini biliyorduk. Lakin dolara öyle bir bastılar ki o saate kadar birde garan dahil iyi aldılar yükseliş trendine girdi derken bir ters bukleli takla ile saplayiverdi.
    Asıl şaşırtıcı olan, sadece iktidarı sürdürebilmek için her türlü yalanı rahatlıkla söyleyen, her türlü manipülasyonu rahatlıkla yapabilen birilerinin yeni yalanlarına insanların inanabiliyor olması.
    Tek bir sorum var:
    Trakya'da bulunan 20 trilyon metreküp gaza ne oldu.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadeşler
    Uzun süre hissenette aktif ve Onnline olamayacağım artık
    Yazdığım süre zarfında kalbini kırdığım istemeyerek varsa hakkını helal etsin

Ben Tatile Kaçar ��������

Bam Bam �� �� ��

Ayhan Başkana Türkoğlu başkana Bereketli sayfalarından teşekkürlerimi borç bilirim

Sağlıkla Esenle kalın Hoşçakalın
    Para kazandıdıysak ne mutlu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Gudubed mi ne haltsa

Çift nicklimidir nedir adam bende engelli

Sürekli bu şahsiyet oturduğu yerde günde1 defa olmak üzere klavyesinden beni düşürmüyor

Bir adamda engellesin sürekli benim üstümden prim çakmaya çalışıyorsun

Ulan senle muhattap olmak istemiyorum ki engellesin arkadaş alıntı etmese yazdığını da bilmiyorum

Tövbe tövbe
    Adamlar kapıdan kovulunca baxadan giriyorlar
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Madem ki burası viop başlığı

Ortaya tartışılması gereken bir konu atayım

Yada belki bana mahsus bir durumdur bu bilemem

Neden yatırımcı piyasanın tersi yönde poz açarken son derece özgüvenli rahat bir sekilde poz açarda

Doğru poza girerken üç buçuk atarak açar

Buradaki yatırımcı da ben oluyorum tabi

Dediğim gibi belki de bana mahsus bir durumdur ama eğer değilse

Uzerinde durulması gereken bir mevzu bu

Yani piyasadan sinyaller tradera gelirken ne sekilde geliyor da bu böyle oluyor

Bunun mantıksal bir açıklaması olmalı ben tesadüf olduğuna inanmıyorum şahsen
    İknanın psikoljisi diye bi kitap var
    Tüm foruma tavsiye ederim

6. Bunun daha ötesi yoktur herhalde.

https://twitter.com/nurettincanikli/...239564805?s=19

Vay arkadaş.

Ekonomi işleri bilmem nesiymiş. Gel de ekonimiden hayır bekle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çok ilginç gerçekten bu sözlere inanan bir kitle var hiç sorgulamadan evet diyen bir kitle...biraz aklı olan acaba gerçekten böyle mi diye araştırır...FITCH 21 ağustosta not değerlendirmesi yapacağını taaa ARALIK 2019 da açıklamış...insanın aklına tam tersi geliyor...

neden bu doğalgaz işi hafta başı açıklanmadı mesela? çarşamba faiz kararı vardı MB nin faiz artışı olmayacak ardından cuma FITCH kararı gelecek bunları nasıl bastırabiliriz doğalgaz açıklaması ile mesela...o zaman cumayı bekleyelim...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bunun daha ötesi yoktur herhalde.

https://twitter.com/nurettincanikli/...239564805?s=19

Vay arkadaş.

Ekonomi işleri bilmem nesiymiş. Gel de ekonimiden hayır bekle.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gecen bloombergde vaka sayısı 1600 gecerse ıngıltere turkıyeye gırıslerı yasaklayacak dıye bır haber vardı yanlıs anlamadıysam....aklınızda bulunsun
    İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps BBC'ye yaptığı açıklamada, bir ülkenin seyahat koridoru listesinden 7 gün boyunca koronavirüs vaka sayısının 100 binde 20'yi aşması durumunda çıkartıldığını söyledi.
    İngiliz hükümeti, bunun için Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi'nin (ECDC) verilerini kullanıyor.
    Seyahat danışmanlığı şirketi PC Agency'nin Yönetim Kurulu Başkanı Paul Charles, İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye'de söz konusu oranın 100 bin kişide 11,2 olduğunu söyledi. İngiltere'de ise bu oran şu anda 11.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....a-53849875.amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 610/996 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •