Sayfa 611/996 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Viop - XXIII

  1. #4881
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bunun daha ötesi yoktur herhalde.

    https://twitter.com/nurettincanikli/...239564805?s=19

    Vay arkadaş.

    Ekonomi işleri bilmem nesiymiş. Gel de ekonimiden hayır bekle.
    Bunu koyun gütmek için yazmışsa neyse de inanarak yazmışsa çok vahim.

    Ama ben fitchin not değerlendirmesi yapacağı tarihi 3 ay önceden açıkladığını bildiğinden eminim.

    Bence umrunda değil bizim onu eleştirmemiz. O işini yapıyor. Bazı mesleklerde utanma olmaz.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

  2. #4882
     Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Bunu koyun gütmek için yazmışsa neyse de inanarak yazmışsa çok vahim.

    Ama ben fitchin not değerlendirmesi yapacağı tarihi 3 ay önceden açıkladığını bildiğinden eminim.

    Bence umrunda değil bizim onu eleştirmemiz. O işini yapıyor. Bazı mesleklerde utanma olmaz.
    Inanmasına imkan yok çünkü rapor hükümete 3 gün önce gidiyor.

  3. Doğalgaz müjdesi faiz artışı gerektiren ve doların kritik eşiği aşacağı zamanda yapılmasi biraz şüphe uyandırdı bu piyasada olanlara. Şayet rakam çok büyük olsa belki bir karşılığı olurdu. Biz doğalgazı pahalı alıyoruz. Moldovya 109 dolara alıyor 1000 metrekübunu. 35 milyar dolarlık bir rezerv var. Tabi ki doğalgaz kalitelisi ek masrafa ihtiyaç yoksa. Ayrıca bu rezervin miktarı için 8*10 tane sondaj ile doğrulaması yapılıyor. Bakan dönmez kalitesinin de inşallah iyi olacağına inanıyorum diyerek emin olmadığıni belirtiyor. Bu doğalgazın Karadeniz'de yüzen platform ile çıkarılacak olması da maliyet açısından riskli gözüküyor. Orada sondaj ve arama yapan şirketlerin yatırım için uygun olmadığı düşüncesiyle devam etmediği düşüncesiyle hareket edersek balon olma ihtimali de masada. Diğer taraftan Erdoğan tarafından bu müjdeyi söylerken Yunanistan ve tüm kesiminide masaya koyması. Yani bunu kabul etmeyen eleştirenleri de onlarla bir kefeye koymak suretiyle trol ve medya aracılığıyla taşlatacak gibi bende his uyandırdi. Yoksa böyle bir müjdenin gerçek olması ülkeme zerre faydasi olmasi beni ziyadesiyle mutlu eder. Diğer bir husus doğalgaz bulunmasi konusunda yandaş medyada defalarca 10-20-50 yıllık gazı bulmuş olup bir türlü Ortaya çıkmaması da beni kuşkulandiriyor. Son olarak tahmin ettiğim gibi iki gündür nagahan alçı berat Albayrak ve doğalgazi öve öve bitiremiyor. Ben bu konuda eleştiri yapan yada haber yapmayanlara yakında operasyon bekliyorum.

  4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Eski nickinize baktım neden ceza almışsınız diye -beğenmediysen üslubumu yasakla , artistlik patinaj yapma çokta şeyimde burada yazmak - demişsiniz benim uyarıma cevaben ama yasaklanınca yeniden nick alıp gelmişsiniz .. Bu ne perhiz ne bu lahana turşusu?

    Çift nick kullanmak yasak , zaten şeyinizde de değilmiş burada yazmak o zaman yeni nick alıp gelmeye çalışmayınız , Güle güle ..
    maşallah yaww, bu aralar hiç ıskalama yok,tebrikler,birde şu çift nikli pokemonları burda deşifre etsende,iki çift laf soksak,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

  5. Borsa tarafından bakarsak doğalgaz olayına ki reisin konuşması sırasında ciddi satışın olması konusunda da, satış yapan aracı kurum ve bankalara da bir operasyon yapılır. Gerekli ceza ve yaptırım uygulanır. Süleyman soylunun o istifa süreci sonrası açılış vs gibi durumlarda ikinci üçüncü planda olması yada hiç ortada olmaması doğalgaz müjdesi öncesi denetlemeye damadın helikopter ile gitmesi de Erdoğanin yerine damadı hazırladığı soylunun pasifize edildiği kanısı oluştu bende.

  6. #4886
    30 Ağustos kutlamaları tüm yurtta yasaklandı.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

  7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gecen bloombergde vaka sayısı 1600 gecerse ıngıltere turkıyeye gırıslerı yasaklayacak dıye bır haber vardı yanlıs anlamadıysam....aklınızda bulunsun
    markete ğittim,genelde izleme yapmam ama tedirğin oldum,millet yine arabaları doldurma çabası vardı ğibi,karpuz çitlek alıp çıktım hemen,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

  8. Faizlerin en az 150-200 puan artmasıni beklerken kimine göre bu yeterli görülmez iken. %12 üzeri enfilasyon ve %13 faiz varken %8,25 ile devam ediyoruz. Gerçi bana göre bu süreçte dolar satışı hariç faizin artışı ekonomiye ciddi zarar verir. Ekim'de kredi ödemeleri bile yapılabilir durumda değil. Ben çevremde gerekli sorgulamayi yaptım. Büyük bir işhanında market olan arkadaşim 25 bin aldı ve daha kendi yol kira elektrik ve yemek masrafını çıkaramıyor. Bu şartlarda kredi ödemesi mümkün değil. Ben Ekim'de emlak ve otomobil balonunun patlayacagini düşünüyorum. Krediye sürekli ihtiyaç duyan. Borcunu ödemek zorunda hisseden kişiler bu konuda satış yapacaktir. Ödeme gücü olmayan zaten ödeyemez.

Sayfa 611/996 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •