Originally Posted by Bakışaçısı Dolar yükseliyor, Euro yükseliyor, Ons yükseliyor, Petrol yükseliyor, Eur/Usd yükseliyor, Endeskler yükseliyor... Bende 1268 den short dedim, şimdi benim yaptığım rüzgara karşı mı oluyor? bizimkinde MELTEM esiyor.... etkilemez seni
endeksin bi şekilde 111,500 üstünde güç kazanıp 112 bin gibi kapatmalı ki tekrar geri geleceksede 111,500 de destek bulabilsin..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Laguna başkan sen de hep alsınlar istiyorsun yahu. Accuk da satsınlar. Yannız şu bime bi çare bulmak lazım.
Originally Posted by laguna endeksin bi şekilde 111,500 üstünde güç kazanıp 112 bin gibi kapatmalı ki tekrar geri geleceksede 111,500 de destek bulabilsin.. benim gördüğüm kadarı ile dow un her çıkışında bizimkinde mal satıyorlar... bim ve diğerleri ile ne kadar daha tutacaklar merak ediyorum....
Originally Posted by ALPER Laguna başkan sen de hep alsınlar istiyorsun yahu. Accuk da satsınlar. Yannız şu bime bi çare bulmak lazım. baksana trump çıkıyor müjde veriyor dow 28,150 trend üstünde açılmak için zıplıyor avrupa uçuyor. bizimkiler müjde diyor dolar uçuyor borsa çakılıyor. ne anladık bu müjdeden
Originally Posted by kamil79 benim gördüğüm kadarı ile dow un her çıkışında bizimkinde mal satıyorlar... bim ve diğerleri ile ne kadar daha tutacaklar merak ediyorum.... biz dünyanın yükselmesine ayak uydurmayız ama düşüşüne önde koşarız. endeks yönüne odaklandıysa olumlu yada olumsu ne varsa ona bakıyor.
Forum Rules
Yer İmleri