Sayfa 873/899 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Tarihe not düşsün :

Soda , dolayısıyla şişe, dolayısıyla İş Bankası; bu hisse üzerinden yatırımcılara çok büyük kazık attı.

2019 haziran ayında Amerika 'da yatırım kararını açıkladı.

6 ay sonra birleşme açıklayıp soda hissesini kaldıraçağını söyledi.

1 aylık ortalama ölü fiyatla hisseleri geri alaçağını açıkladı. 6.14 TL.

Yeni kanun çıktı, Spk taslak tebliğ yayınladı adil fiyat denen düzenleme ile birkaç değerlendirmenin en yüksek olanıyla geri alınabileceğini söyledi.

Yapılan değerleme raporu yatırımcılarla paylaşılmadı. Spk 'ya gerekli bilgi verildi dendi . Adil fiyat çıkarsa uygulayacagız dendi . Paylaşılmayip, ayrıntıları gizli tutulan değerleme raporuna göre dahi adil fiyat 9.32 liraydı.

Ayrıca değerleme raporunda geleceğe yönelik borçlar hesaplanırken gelirler görmezden gelindi.

Pandemi 5 yıl sürecekmis gibi hesap edildi.

Çıkan fiyatarın nasıl çıktığı bize söylenmedi.

Son bomba ise Spk 'dan geldi . Spk yeni kanunu , taslak tebliği birkaç ay içinde unutup yeni diyerek eski tebliğe göre geri alım fiyatı belirledi. Adil kelimesini birkaç dahi kullanmadı, yürürlüğe giren tebliğde.

İşte kardeşim, bir zamanların soda' sında bunlar oldu, şişe ve iş bankası böyle bir kurumdur , Spk böyle bir kurumdur.

2. Sayın dimitris
    Genel kurula katılıp ayrılma hakkımızı kullanırsak 6,14 den mı kullandırılacak.bu mantıksız değil mi.kağıt şu anda 6,85.bu konuda kesin bilginiz var mı.ayrılma hakkımızı kullanırsak zarar ediyoruz bu durumda.aracı kuruma sordum kem küm ettiler.yok mu aracı kurumundan tatmin edici bilgi alan.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Luzuci Yazıyı Oku
    Sayın dimitris
    Genel kurula katılıp ayrılma hakkımızı kullanırsak 6,14 den mı kullandırılacak.bu mantıksız değil mi.kağıt şu anda 6,85.bu konuda kesin bilginiz var mı.ayrılma hakkımızı kullanırsak zarar ediyoruz bu durumda.aracı kuruma sordum kem küm ettiler.yok mu aracı kurumundan tatmin edici bilgi alan.
    Sevgili dostum tahtada 6.85 'ten satabilecegıniz hisseyi neden gidip de 6.14 vereseniz . Birleşmeye katılmak istemiyorsanız tahtada satın, istiyorsanız da bir şey yapmanıza gerek yok.

Fiyat anlamında genel kurulla işimiz yok . 6.14 'le işimiz yok .

4.  Alıntı Originally Posted by Luzuci Yazıyı Oku
    Sayın dimitris
    Kem küm edecek durum yok. Genel kurulda birleşmeye şerh koyarsınız, çağrı sürecinde 6,14 den hisse satma hakkı elde edersiniz. Satma hakkınızı kullanmak zorunda değilsiniz.
    İşinize hangisi gelirse ,ister satarsınız ister satmazsınız.

Hisse fiyatı 6,85 ama örneğin bir haftada%50 düşmeyeceğini bilemezsin. Çağrı sürecinde hisse fiyatı 6,14 altına düşer ise ,şerh koyduğunuzda bu sizin için avantaj olur.

Bir diğer durumda , çok yüksek miktarda elinde olan kurumlar hisselerini borsada satmak isteseler alıcı bulamayabilirler. O zaman da hisse fiyatı düşerek 6,14 altına gelebilir. Büyük kurumlar için de çağrı avantaj.

Kısaca küçük yatırımcı için çağrı fiyatı taban gibi düşünmekten başka anlamı olmuyor. Büyük kurumlar için bir alternatif.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Saçmalıyor olabilirim.hissiyatımla yazıyorum.bu işin sonunda genel kurula katılıp ayrılma hakkınızı kullansaydınız değerleme şirketinin 9 küsürlük fiyatından ayrılabilirdinize evrilecek bu iş diye pireleniyorum.

6. Yok efendim biz şu açıklamamızda şu maddenin şu bendine atıfta bulunmuştuk.bunu anlamakta yatırımcılara düşer babından bı açıklama ile son darbeyi vurularsa kahrederim.

7. Ayrılma fiyatı bu saatten sonra artık değişmez.

E5553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Net 250 bin tl firsat maliyeti zararı yazdırdi bana... edecek beddua küfür bulamiyorum artik
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tarihe not düşsün :

Soda , dolayısıyla şişe, dolayısıyla İş Bankası; bu hisse üzerinden yatırımcılara çok büyük kazık attı.

2019 haziran ayında Amerika 'da yatırım kararını açıkladı.

6 ay sonra birleşme açıklayıp soda hissesini kaldıraçağını söyledi.

1 aylık ortalama ölü fiyatla hisseleri geri alaçağını açıkladı. 6.14 TL.

Yeni kanun çıktı, Spk taslak tebliğ yayınladı adil fiyat denen düzenleme ile birkaç değerlendirmenin en yüksek olanıyla geri alınabileceğini söyledi.

Yapılan değerleme raporu yatırımcılarla paylaşılmadı. Spk 'ya gerekli bilgi verildi dendi . Adil fiyat çıkarsa uygulayacagız dendi . Paylaşılmayip, ayrıntıları gizli tutulan değerleme raporuna göre dahi adil fiyat 9.32 liraydı.

Ayrıca değerleme raporunda geleceğe yönelik borçlar hesaplanırken gelirler görmezden gelindi.

Pandemi 5 yıl sürecekmis gibi hesap edildi.

Çıkan fiyatarın nasıl çıktığı bize söylenmedi.

Son bomba ise Spk 'dan geldi . Spk yeni kanunu , taslak tebliği birkaç ay içinde unutup yeni diyerek eski tebliğe göre geri alım fiyatı belirledi. Adil kelimesini birkaç dahi kullanmadı, yürürlüğe giren tebliğde.

İşte kardeşim, bir zamanların soda' sında bunlar oldu, şişe ve iş bankası böyle bir kurumdur , Spk böyle bir kurumdur.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 873/899 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •