Originally Posted by bb79 ooo desene les bankalar sana kredi vermiş ( yüzünden ) tarım ve hayvancılığa el attım diyorsun yani. Aslında topik ismini vicente baskan les24 olsun dediydi ama yabmadılar. bence bir sonraki balığı vicente baskan açsın, löp löp
Hamdım Piştim Yandım
1247 son kale tuttu tuttu tutmadı bez getir Cafer. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Aslında topik ismini vicente baskan les24 olsun dediydi ama yabmadılar. bence bir sonraki balığı vicente baskan açsın, löp löp bu işler hep tersinedir o açarsa 250 bin olur
Parasını borsadan çeken dolarını alıp gidiyor resmen RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by bb79 bu işler hep tersinedir o açarsa 250 bin olur Türkoğlu açtı gitti geldi halen aynı yerdeyiz bize hakiki ayu lazım Ben vicente baskan dan umutluyum, o acsın
Originally Posted by *Bozkurt Türkoğlu açtı gitti geldi halen aynı yerdeyiz bize hakiki ayu lazım Ben vicente baskan dan umutluyum, o acsın Gecen ralli yaptırdım bir sonraki topic yukselis olacak bence o yuzden acmam Kemik kalmadi hissecilerde kiila kirila artik bir ralli gelmeli
Originally Posted by *Bozkurt Türkoğlu açtı gitti geldi halen aynı yerdeyiz bize hakiki ayu lazım Ben vicente baskan dan umutluyum, o acsın yok reis yaaa adamların günahı yok ki borsa borsalıktan çıkmış artık saçma sapan bir hal almış teknik temel yabancı yerli diye bir şey kalmadı direk söğüşleme
Originally Posted by vicente Yukari ne kdr cok kisi bekliyor yoldan gecen herkesi long yapmislar dow bircok kişiyi long a soktu Pazarlik ve lutfen tadında yazilar tamam dus ama son bir kez daha ne olur cik O gecen haftadi bende oyledim Abi lütfen bak ay sonu geldi sopalamasan olmaz mi Coluk cocuk var okullar acilcak sonra yine atarsin Feryatlari duyar gibiyim Dinlemez bosuna ugrasmayin
Forum Rules
Yer İmleri