Originally Posted by thebigshort Birazdan Ezme Seansı bekliyorum arkadeşler 🙃😃 Yani sert hareket olcek DİE düşünüyorum İyi ezdi diye bilirmiyiz 😊😊😊 O zaman sahneye masaya tekrar oturalım dayı 😀
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by TÜRKOĞLU uzun vadede hepimiz ölüyüz sıkma canını ideal'i ne ara bağladın ya robota? yani sistem dilini kodlamayı yapabildin mi kendin? bravo valla... hayır sn sonli yardımcı oldu. o ka beyin yok bende
bayılırım nohut yemeğine de kuruya da...sevilmez mi ya? kesin bamyacısındır? ıyyyyyyyyy.... Originally Posted by onatbeyza Ben sevmem, sevene de mani olmam
Originally Posted by şahit onza 1500 e kadar suzuz girişebillirler. ama ben onz almadım gram aldım. en azından öyle sanıyorum. yannuz 10 lot ne anlama geliyor onu bilmiyorum asdas. Az bişii sırf hatırın için 450 den aldım. Ne düştü be
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK ekim vademi bu ? 1240 dan nasıl shortladın anlamadm yok müdür yakın vade akşam pazarından koparıyorum. ekim vadede terste kalmıştım sabah onu da artıya geçirdik.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
bozgurt bu gramı 450.99 a aldım. 460.99 a satarsam kaç lira kazanacam? 10 lira mı? asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gerçekten ahali çok eğleniyor valla Herkes memnun piyasadan
Originally Posted by TÜRKOĞLU bayılırım nohut yemeğine de kuruya da...sevilmez mi ya? kesin bamyacısındır? ıyyyyyyyyy.... hiç yemek tercih etmem ama bamyaya uyuz olurum. :D
Forum Rules
Yer İmleri