Sayfa 384/643 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Ne olması gerektiğini bilen biliyor.

2. gerçekten gıcık bir hisse ne zaman gidecek bilmiyorum sıktı iyice

3. citi ve credit s. son 10 gündür yüksek alımda. Citi bugün ortalıkta yok. Tahta el değiştiriyor.

4. Hava sıcak açalım bir Api en beğendiğim, sonra yüzmeye. Bugünde baskıya devam Ali Veli paslaşıyor sadece, araya birini aldılar döktürmeye çalışıyorlar.

Alıntı Originally Posted by bahadir37 Yazıyı Oku
    gerçekten gıcık bir hisse ne zaman gidecek bilmiyorum sıktı iyice
    İş İnada Bindi

Abdest namaz ve benzeri ibadetlerle arası iyi olmayan adamın biri aile eş dost ve çevrenin baskıları sonucu namaza gitmeye karar vermiş. Tesadüf bu ya ramazanda yatsıya oğluyla beraber gitmiş, namazdan sonra ormana odun yapmaya gitmeyi düşündüklerinden yanlarındaki eşeği caminin dışına bağlayıp, camiye girerken caminin imamı adamı görüp gülümsemiş. Namaz başlamış bir iki rekat vesselam derken namaz sürdükçe sürüyormuş. Hoca selam verince adam oğluna dönerek;

- Eşeği al eve git anana selam söyle iş inada bindi sahurda eve gelemezsem merak etmesin, derken, hoca yeniden namaza başlamış.

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Haftalık olarak 19.62 ve üzeri, aylık olarak 19.83 ve üzeri kapanışlar potansiyelin korunduğuna işaret eder...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. Bugünde baskı devam etmiş. S.......den aşağı Kasımpaşa diye söz var. Gümüşü aldım 3,5 tl den sattım 6,66 tl den parayı gömdüm Efese istedikleri kadar fırıldak çevirsinler, maliyet 0. Bir de gayrimenkul şirketim var portföyde orada da ilginç hedefim var tutarsa onu da Efes'e yatıracağım, spek kıvranmaya devam etsin. O baraj geçilecek. Gerekirse temettü emeklisi olurum.
    Bu arada gümüşlerin hepsini vermedim daha yolu var gibi vakti geldiğinde onları da buraya.

8. tam 2 haftadır 19.70-19.90 aralığında gezinip duruyor çok sıkıcı bir tahta oldu alıcı kademeleri boş satıcı dolu ne zaman gidecek bu kağıt gerçekten sıktı bizim de yüzümüz gülsün artık

Sayfa 384/643 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •