Vadeli gazı bulup çıkardı galiba 126 yı bile geçmeyi deniyor.
Bankalar yüzde 1 artıda.
Vadeli gazı bulup çıkardı galiba 126 yı bile geçmeyi deniyor.
Bankalar yüzde 1 artıda.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Dün bankalarda piyasa düşerken pozisyon alanlar bu gün o pozisyonlarını ileri taşıyor işte büyük paranın gücü...
Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...
cozulemiyecek bisey yok ... birisi anlik furusuyor canli canli aninda pozu yaziyor ,forumdakiler izliyor pozdan basari ile cikarsa ovguyu takdiri tesekkuru topluyor .Bu da kendini iyi hissettiriyor serotonin pompaliyor , hem kazandigindan hem vesile olup kazadirdigindan ,hemde ruhu oksandigindan. hicbir kar amaclamiyor ..digeri /digerleri ise pozu zaten karda pozunun lehine iken yazip ego , laga luga yapiyor ,( birde insanin akli ile dalga gecenlerde oluyor) onu kimse dikkate almaz .thebigshortun bahsettigi kisim bu .. furusma, soygun anlik olur ...Birde soyle tipler var/vardi , adamin kursunu hic bitmez bunlara cok gulerim ..vadeli 140.000 mesela adam long acar 139.000 olur yine ilave long taaa 120.000 e kadar long long , yaff bi git 20.000 puan yemissin hala kursun bitmemis kimi kandiriyorsun bu nasil furusma ..vurusun sayisi olmali mesela parayi 5 e boluyosun 5 vurus veya 4 gibi . yanilmiyorsam thebigshort 4 furus yapiyor full oluyor ..
Mesela ben iyi furustugumu dusunmuyorum kendime guvenim yok o konuda .o yuzden cekiniyorum poz yazmaya cok nadir yazarim o zamanda anlik olur zaten, anininda ...
Aşağıdan kıstırmışlar birilerini... Belliiii.... Sür bakalım.... Nereye kadar..
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok böyle bir borsa abi...
Neaah sürer. Diil mi bigşort abi.![]()
Yer İmleri