Sayfa 827/996 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Vadeli gazı bulup çıkardı galiba 126 yı bile geçmeyi deniyor.
    Bankalar yüzde 1 artıda.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ohaaa nooluyor yaw. Haber mi var?
    Deli kisrak powell aliyor
    Dun cok kez uyardim
    Ana kural powell duyunca long

3. Dün bankalarda piyasa düşerken pozisyon alanlar bu gün o pozisyonlarını ileri taşıyor işte büyük paranın gücü...
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

4.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Işlem yaptığı yani pozisyona girdiği anda yazmayıp daha sonradan buraya ben şunu aldım bunu sattım diye yazmanın ne anlamı var bir türlü çözemedik. Çözen var mı ?
    cozulemiyecek bisey yok ... birisi anlik furusuyor canli canli aninda pozu yaziyor ,forumdakiler izliyor pozdan basari ile cikarsa ovguyu takdiri tesekkuru topluyor .Bu da kendini iyi hissettiriyor serotonin pompaliyor , hem kazandigindan hem vesile olup kazadirdigindan ,hemde ruhu oksandigindan. hicbir kar amaclamiyor ..digeri /digerleri ise pozu zaten karda pozunun lehine iken yazip ego , laga luga yapiyor ,( birde insanin akli ile dalga gecenlerde oluyor) onu kimse dikkate almaz .thebigshortun bahsettigi kisim bu .. furusma, soygun anlik olur ...Birde soyle tipler var/vardi , adamin kursunu hic bitmez bunlara cok gulerim ..vadeli 140.000 mesela adam long acar 139.000 olur yine ilave long taaa 120.000 e kadar long long , yaff bi git 20.000 puan yemissin hala kursun bitmemis kimi kandiriyorsun bu nasil furusma ..vurusun sayisi olmali mesela parayi 5 e boluyosun 5 vurus veya 4 gibi . yanilmiyorsam thebigshort 4 furus yapiyor full oluyor ..

Mesela ben iyi furustugumu dusunmuyorum kendime guvenim yok o konuda .o yuzden cekiniyorum poz yazmaya cok nadir yazarim o zamanda anlik olur zaten, anininda ...

5. Aşağıdan kıstırmışlar birilerini... Belliiii.... Sür bakalım.... Nereye kadar..

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    1230.5 reverse powelllll
    Adammmsin powelll
    Adamin dibi

Yok böyle bir borsa abi...

8. Neaah sürer. Diil mi bigşort abi.

Sayfa 827/996 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız