NNF en az %80 oranında hisse senedi taşıması gerektiği yerde %50 taşıyor.
Ceza gelmesin.
Saygılar.
NNF en az %80 oranında hisse senedi taşıması gerektiği yerde %50 taşıyor.
Ceza gelmesin.
Saygılar.
katılım tarafında kt portföy katılım hisse fon kpc, tam bir ay önce bu gün bir pay bir birim değerinden piyasaya çıktı ve şu an 0.98'in hafif üzerinde, yani aylık kayıp sadece yüzde 2 görünüyor. ilerisi nasıl olur bilmem ama düşüş ayında çok sağlam durmuş görünüyor
Kpc 'yi yeni kurulduğu için birşey diyemiyorum. Kendi değerlendirmemde, son bir aylık veri yerine, 3 ay ve 6 ay lık verileri daha fazla dikkate alıyorum.
NNF gibi Kpc de borsanın ciddi düştüğü ağustos ayı başlarında %45 hisse taşıyordu, bu yüzden değerlendirmem için, en azından 3 ay ve 6ay verilerini görmem lazım.
Mps için çok kısa vade bakarsak, Zpe ile kıyaslayabilirim, son 1 ayda MPS -5,77, ZPE -6,99. Mps standart sapması en yüksek fonlardan biri, son bir yıldır uzun vadede yüksek getiri elde ederken büyük dalgalanmalardan geçmiş bir fon. Büyük dalgalanmalara sabredemeyeceklere göre değil.
Portföyümdeki fonları aybaşında gözden geçiriyorum, şuan hisse fon olarak elimde MPS var, muhtemelen eylül ayında da bulundurmaya devam edeceğim.
Saygılar.
Yer İmleri