Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. NNF en az %80 oranında hisse senedi taşıması gerektiği yerde %50 taşıyor.
    Ceza gelmesin.
    Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    nnf yüzde 41,99 oranında türev yapmış
    fon tüzüğüne aykırı değil mi bu durum?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Bu aralar mps nin performansını bağenmiyorum.rbh daha iyi gidiyor
    kesinlikle öyle. lâkin mps uzun vadelerde hep önde gittiğinden onu tercih ettik. ama sabırları zorladığı kesin

4.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    NNF en az %80 oranında hisse senedi taşıması gerektiği yerde %50 taşıyor.
    Ceza gelmesin.
    Saygılar.
    Mevzuati bilmediklerini sanmiyorum. Yarin nasil gelecek acaba simdiden meraktayim , yukselise mi turev actilar yoksa dususe mi ? Meraktayiz

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    NNF en az %80 oranında hisse senedi taşıması gerektiği yerde %50 taşıyor.
    Ceza gelmesin.
    Saygılar.
    Yeni kurulan fonlarda ilk günlerde böyle dağılımlar olabiliyor, 1 hafta sonra belirlenen aralıklara gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Bu aralar mps nin performansını bağenmiyorum.rbh daha iyi gidiyor
    katılım tarafında kt portföy katılım hisse fon kpc, tam bir ay önce bu gün bir pay bir birim değerinden piyasaya çıktı ve şu an 0.98'in hafif üzerinde, yani aylık kayıp sadece yüzde 2 görünüyor. ilerisi nasıl olur bilmem ama düşüş ayında çok sağlam durmuş görünüyor

7.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Yeni kurulan fonlarda ilk günlerde böyle dağılımlar olabiliyor, 1 hafta sonra belirlenen aralıklara gelir.
    üstadım siz katılım tarafına odaklandığınızdan mps'de halen devam eden performans düşüşüne ne diyorsunuz? bir de tam bir ay önce bu gün 1 birim fiyattan açılan kpc'de bu ay sadece yüzde 2 kayıp olmuş.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım siz katılım tarafına odaklandığınızdan mps'de halen devam eden performans düşüşüne ne diyorsunuz? bir de tam bir ay önce bu gün 1 birim fiyattan açılan kpc'de bu ay sadece yüzde 2 kayıp olmuş.
    Kpc 'yi yeni kurulduğu için birşey diyemiyorum. Kendi değerlendirmemde, son bir aylık veri yerine, 3 ay ve 6 ay lık verileri daha fazla dikkate alıyorum.

NNF gibi Kpc de borsanın ciddi düştüğü ağustos ayı başlarında %45 hisse taşıyordu, bu yüzden değerlendirmem için, en azından 3 ay ve 6ay verilerini görmem lazım.

Mps için çok kısa vade bakarsak, Zpe ile kıyaslayabilirim, son 1 ayda MPS -5,77, ZPE -6,99. Mps standart sapması en yüksek fonlardan biri, son bir yıldır uzun vadede yüksek getiri elde ederken büyük dalgalanmalardan geçmiş bir fon. Büyük dalgalanmalara sabredemeyeceklere göre değil.

Portföyümdeki fonları aybaşında gözden geçiriyorum, şuan hisse fon olarak elimde MPS var, muhtemelen eylül ayında da bulundurmaya devam edeceğim.

Saygılar.

Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •