Originally Posted by deniz43 https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...k-teroristleri SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Paylaşım için teşekkürler. Bu adam fatih portakalı neden kıskanıyor onu çözemedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by thebigshort ABi sözüm meclisten dışarı 10 dene doğru iş yap 1 tane hatalı iş yap bazı muhteremler sürekli onu konuşur o yüzden dediğinde haklısın Kanal alt bandında bence daha fazla kar etme isteğinden kapamadın gibi geldi bana Yani şır şır şiddetlenir DİE düşündüğün için Yanlışmıyım fedden sonra şırşır bekleyemedim. kanalın üstüne değer en fazla dedim. fedden önce löp bekliyodum ama haklısın.
Originally Posted by EMLAK fedden sonra şırşır bekleyemedim. kanalın üstüne değer en fazla dedim. fedden önce löp bekliyodum ama haklısın. Ama farkettin mi bilmiyorum ama günün en düşük değerinden 50/150 puan yukarısından kapatmışım 😊 Yani anlık 0.50 /100 puan altını gördü DİE düşünüyorum
Originally Posted by boschyatirim Katılıyorum..[emoji106] Ne zaman geliyoz 90bine soyleyin bizde alak [emoji41] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün güzel vuruşma oldu ama Sanki böle kavga olurda Bi sen vurun bi kavga ettiğin vurur gibi Yukarı / Aşşağı Yukarı Aşşağı çok sert oynadık 😊
Masada enayi kaldı mı Bigşort abi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Masada enayi kaldı mı Bigşort abi Var daha doymadı enayiliğe Bak misal benim için kaldırıyor şuan Birazdan tepesine binerim yine
Originally Posted by thebigshort Var daha doymadı enayiliğe Bak misal benim için kaldırıyor şuan Birazdan tepesine binerim yine bu akşam seans benimde acık abi, görüyorum enayi parası yemek datlu oluyor mu abi
Forum Rules
Yer İmleri