Sayfa 897/996 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben dolarda shortlamam.bu gözler dolarda tavan gördü.zaten işimde olmaz. jpmorgan değil kimseye bu piyasada güvenilmez...sadece geçmişteki bir anımı anlatmıştım(AKP KAPATILMA DAVASI)..BANA GÖRE EHVENİ ŞERDİR.
    bu siyasi bir öngörü.
    orada istihbarat çalışır.
    bahsimiz para piyasaları.
    biri kazanırken, diğeri kaybetmek zorunda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ben jp morgana güvensem 7.36 satıp, 5.50 den almak için şortlardım..
    Dollar şortlamak mı, kaç kişi töbeli biliyon mu. Gavurun parası şortlanmaz dayu, gavur kendi şortlasın.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu siyasi bir öngörü.
    orada istihbarat çalışır.
    bahsimiz para piyasaları.
    biri kazanırken, diğeri kaybetmek zorunda.
    jp morganına daha önce dolarda spekülasyon yapması yüzünden soruşturma açılmamışmıydı?
    tekrar açılır mı acaba?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Forum renkli olsun herturlu fikire açık olunmalı sidik yarışına gerek yok pala bile suyun akışına göre küçük müdahale ile yön veriyor o bile %100 kesin değildir.sn ABKA dediklerinizi takip ediyorum değerlendiriyorum.Bilgi paylaşımı güzel.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tahminleriniz gayet tutarlı, verdiğiniz hedefler tutmaya bilir. bu durumda zaten twitter’da bunu belirtiyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ekonomi Doktorası yaparken ileriye dönük tahmin teknikleri dersi almıştım. Bir çeşit ekonometrik modelleme diyebiliriz. Mesela benzer motivasyonla, 2. Çeyrek büyüme tahminim piyasa genelinden çok daha pozitif %8 civarı küçülme bekliyorum( ortalama beklenti %10,7 küçülme). Yıl sonu %3-4 küçülme bekleniyorken, ben az da olsa pozitif bir büyüme bekliyorum.

Yani bunları bekliyorum diye buna göre pozisyon alıyor değilim. Zaten takip ettiğim teknik sinyaller hem Twitter da hem beyaz yaka başlığında var..öğrenmek isteyen işlem yapma mantığımı oralardan öğrenir.

Peki bu tahminleri niye yapıyorum, işim bu çünkü..ekonomistler niye büyüme, enflasyon vs tahmini yapıyorsa ben de onun için yapıyorum...tüm aracı kurumlar neden yıllık strateji raporu hazırlıyorsa, ben de onun için yıl başlarında o yıl için beklentilerimi paylaşıyorum...böyle bir yıl için, beklentilerinde sapma oldu demek...neyse

Yoksa, şuradan aldım, buradan sattım,,voleyi vurdum..şuradan fena Tokat yedim, ühü ühü..bunlar bana uzak hareketler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VADELİDE DOLARDA tavan gördük...

çok kişi zarar gördü..aman diyeyim.

AGUSTOS 2018 unutulmamalı

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    jp morganına daha önce dolarda spekülasyon yapması yüzünden soruşturma açılmamışmıydı?
    tekrar açılır mı acaba?
    dolar düşecek diyene ne soruşturması açacaklar, kaldı ki bence bunlar yazdırdı o raporu...

rezerv bitti, yp iç borçlanma başladı... o da yetmeyince bunlara ısmarlanmış... adamlar da tabi temel olarak tutar hiçbir yanı olmadığı için bari dalgaya vuralım işi demişler...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Jp nin raporu olmasa su an 7.4 uzerine cikmistik
    Ismarlama manipulatif rapor bence 5.5 bu durumda olmaz
    Ne koparirsak kar demisler

Sayfa 897/996 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •