Sayfa 898/996 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Krdmd
    Yonetim degismis
    Şu habere %5 tepki veriyo hisse sanki Jeff Bezos geçti yönetimin başına , işte bu yüzden böyle borsamız olduğu için çok şanslıyız diyorum ah bir kafan bassa artık beni bi anlasan....

2. Birleşme onaylandıktan sonra TRKCM, SODA likiditesi düşer, %1-2 arbitraj imkanı var diye girenler de çıkar diye düşünüyorum.

Öte yandan bu durum mamipulasyona da fırsat verebilir, biran önce endeksten çıkarılmaları gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    dolar düşecek diyene ne soruşturması açacaklar, kaldı ki bence bunlar yazdırdı o raporu...

rezerv bitti, yp iç borçlanma başladı... o da yetmeyince bunlara ısmarlanmış... adamlar da tabi temel olarak tutar hiçbir yanı olmadığı için bari dalgaya vuralım işi demişler...
    O gün de yazmıştım...bence dert TEB yatırım daki long pozisyonları mümkün olduğunca yüksek fiyattan eritmek..teb deki ekip tek başına vadeliye, hatta spota da yön veriyor,,,bim deki işlemleri de bu ekip yönlendiriyor zaten...jp de ekibin parçası bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Dolar günlük.

Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Jp nin raporu olmasa su an 7.4 uzerine cikmistik
    Ismarlama manipulatif rapor bence 5.5 bu durumda olmaz
    Ne koparirsak kar demisler
    rapor mapor hikaye, kamular satıyor hala... 2 gün önce 3 milyar dolar daha borçlandı hazine, 2 hafta yeter anca...
    bakalım bu elin taşıyla elin kuşunu vurma hikayesi nereye kadar gidecek...

aklı başında az biraz cesareti olan yerliler ve konuya yabancı olmayan yabancılar yazıyor twitter'da ama tabi medyada dillendiren yok, yasak netekim...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Şu habere %5 tepki veriyo hisse sanki Jeff Bezos geçti yönetimin başına , işte bu yüzden böyle borsamız olduğu için çok şanslıyız diyorum ah bir kafan bassa artık beni bi anlasan....
    ne kafa var ve sende be
    Git tek tek dunyadaki hisselere bak nerelere ciktilar
    Lan bu krdmd 3 yil once 5 di
    Bak dow a tepeye geldi hala yazdırıyor bu les eksilerde yine
    Askerde bile senin gibisini gormedim amk

7. Benim tüyler yine diken diken oldu vicente baskan
    Hamdım Piştim Yandım

8. AGHOL'de McDonald's satış anlaşması Rekabet Kurulundan cevap gelmediği için uzatılmıştı, TFF ile sponsorluk anlaşması yapmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 898/996 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •