Sayfa 180/214 İlkİlk ... 80130170178179180181182190 ... SonSon
Arama sonucu : 1711 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: BEYAZ - Beyaz Filo

1. 2019 ocak ayi gip ten cikmak icin basvuru yapmis ve arkasindan kac tavan yapmis bakin bi basvurusu bile yetti, biraz arastirin bence bu sirket gecmiste yasanan fiyat hareketinden dolayi mimli ve yillardir hakettigi degeri goremiyor,bende diyorum ki gip ten cikmasini bosverin gipten cikmaki icin bir basvuru bile tavan serisi getirir,farkindayim tam spk ligim :-)

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnşaallah gönlünüzden ne geçiyorsa kat kat fazlası olur..zararda olan 1 kişi bile kalmaz kurtulur.

Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    2019 ocak ayi gip ten cikmak icin basvuru yapmis ve arkasindan kac tavan yapmis bakin bi basvurusu bile yetti, biraz arastirin bence bu sirket gecmiste yasanan fiyat hareketinden dolayi mimli ve yillardir hakettigi degeri goremiyor,bende diyorum ki gip ten cikmasini bosverin gipten cikmaki icin bir basvuru bile tavan serisi getirir,farkindayim tam spk ligim :-)

3.  Alıntı Originally Posted by Albey44 Yazıyı Oku
    İnşaallah gönlünüzden ne geçiyorsa kat kat fazlası olur..zararda olan 1 kişi bile kalmaz kurtulur.
    Tesekkur ederiz,hakkimizda hayirlisi

4. [QUOTE=korkut48;4718634]
     Alıntı Originally Posted by KOBRA909 Yazıyı Oku
    yılbaşına doğru gip ten çıkmak için başvuru yapacak mış...[/QUOTE

tam emin değilim ve kaynağı şimdi bulamadım, GIP e giren en erken 2 yıl sonra çıkabiliyor diye okumuştum...hatalı bilgi ise düzeltin lütfen...bu durumda yılbaşında 2 yıl doluyor demektir...(eğer 2 yıl muhabbeti doğru ise)...
    ilk gip giriş tarihi ne zaman bu kağıdın?
    2011 yada 2012 olmalı,

kaç kez çıkmak için başvurduğunu hatırlamıyorum ama her seferinde bir sebeple reddedildi..

is the average of five people around the human..

5. Izfasda hergun gidiyor.acaba gipden falan mi cikicak acaba.onumu fiyatliyorki

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. gece rüyamda beyaz taban olmuştu, sabah uyandım oh be rüyaymış dedim. telefonu elime aldım, gördüğüm ilk haber geceyarısı getirilen "ötv zammı". herhalde olumsuz yansıyacak sektöre, yani en azından eskiden öyle olmuş. arz-talep grafiğine göre fiyat artarsa talep düşer sonuçta.

7. Tavan olmaz ama bir gün mutlaka bekliyoruz bir şeyler...

8. Daha*önceden duyurusunu yapmış olduğumuz Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Kesirven*Mahallesi*Asmalık Mevkii'nde, satın
    alınan arsa için Altıeylül*Belediyesi'nden 6.494 m2 inşaat ruhsatı alınmış olup, inşaata başlanmıştır.

Çevreci* uygulamalarla geleceğe yatırım yapan şirketimiz, enerji kaynaklarını verimli* kullanmayı ve karbondioksit
    salınımını en aza indirmeyi amaçlamaktadır.Doğa ile*uyum içerisinde bir gelecek yaratma hedefi doğrultusunda*çevreye
    ve yaşadığımız*ekosisteme verilen zararı en aza indirmek adına, yapılacak bina güneş enerjisi*sistemi *ile enerji ihtiyacını
    karşılayacak altyapıda olup, karbon ayak*izi olmayan, çevre dostu olarak tasarlanmıştır.

Aralık*2020 sonunda bitmesi beklenen Plazada Opel, Peugeot, Citroen markaları satış ve*satış sonrası servis hizmeti ile 2.
    el araç satış faaliyetinde bulunulacaktır.* Aynı zamanda PSA markası olan * Eurorepar * markası ile* tüm marka model*
    araçlara hizmet veren Universal servisi, ilaveten 1.000 m2 civarında kiralanabilir*depo alanı, planlanmaktadır.
    **
    Kamuoyuna*saygıyla duyurulur.

Sayfa 180/214 İlkİlk ... 80130170178179180181182190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •