Sayfa 953/996 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Habere bak..!
    9 yaşındaki çocuğu annesi ve üvey babası YAKARAK öldürdü....(İDAM konusu önemli)

https://onedio.com/haber/9-yasindaki...af-etti-916321
    Korona başladıktan sonra haber izlemeyi bıraktım. Bide bu haberleri izlesem beyin kalmayacak. Arada bi müjde gelirse bakıyorum . Bu yıl geçsin bitsin artık diyoruz demesinede inşallah gelecek sene bundan kötüsü olmaz. 2-0-2-0 yazarken bile mesafe bırakmak gerekiyor ki gelecek seneye bulaşmasın
    Bizim üst kattakilerde virüsü kapmış, apartmana girip çıkarken nefesi 2 dk tutuyorum. 6 aydır asansöre bile binmiyorum. Tedbir tedbir diye diye kafayı yedik...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ARİSTON...1 ..1,5 sene kayboldu.. Unutturdu kendini..!!
    sonra yurt dışındayım, Türki devletlerdeyim falan dedi.. Ortaya çıktı.. İlginç..
    Kırık testiyi zulalamak lazımdı, herkese de teslim edilmiyor meret..!!

3. Geçen haftalarda bir yetkili FETÖ sistemini CNNTürk'de anlattı. O arada konu katalogdan insanları evlendirmeye gelince benim de ilgimi çekti. Kadın sunucu da heyecanlandı nasıl oluyor detay vs sormaya başladı adam da cevap veriyordu sonra yetkili uyandı işi magazinleştirmeyelim deyip konuyu kesti başka konulara geçti.

Cübbeli Hoca da bir seferinde soru gelmiş cevaplıyor TV'de, Allah kimin ile evleneceğimizi biliyor mu diye sormuş, adam da kıvrandı kıvrandı bir şeyler söyledi. Bilmez olur mu dese bence millet isyan eder. Arada söylüyor en zor inanılan iman şartı kadere imandır diye. Einstein'ın da Tanrı zar atmaz diye sözü var.

Arada yazıyorum neyin ne olduğunu öğrendikçe vakit geçmiş oluyor daha doğrusu kendi işine yaramayan bilgileri öğreniyorsun.

Bir ozan güzel anlatmış.
    farklı versiyonları da var.

https://www.youtube.com/watch?v=bSnMNxiLbqU
    Grup Abdal - Ervah-ı Ezelde [ Ervah-ı Ezelde © 2011 Z Kalan Müzik ]
    Son düzenleme : ariston; 29-08-2020 saat: 00:39.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

parite

aylık
    buraya kadar gelmişken
    1.23 yapmazsa ayıpolur

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında son 24 saatte 7 bin 379 vaka görüldü.

Halk Sağlığı Kurumundan yapılan açıklamaya göre, ülkede virüs bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 7 bin 379 artışla 267 bin 77'ye yükseldi. Bu rakam marttan bu yana kaydedilen günlük en yüksek vaka sayısı oldu.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Korona başladıktan sonra haber izlemeyi bıraktım. Bide bu haberleri izlesem beyin kalmayacak. Arada bi müjde gelirse bakıyorum . Bu yıl geçsin bitsin artık diyoruz demesinede inşallah gelecek sene bundan kötüsü olmaz. 2-0-2-0 yazarken bile mesafe bırakmak gerekiyor ki gelecek seneye bulaşmasın
    Bizim üst kattakilerde virüsü kapmış, apartmana girip çıkarken nefesi 2 dk tutuyorum. 6 aydır asansöre bile binmiyorum. Tedbir tedbir diye diye kafayı yedik...
    zaten markete gidiyorum sadece gittiğim hiç bir yerde 4 max 5 dk dan fazla durmuyorum.

dow

günlük

gidiyor daha.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dinde olmayan HALİFELİK düzeni..
    Atatürk kaldırmakla tabi ki iyi etti..
    İslamiyeti PAPALIK dinine çevirmişlerdi..

Ayrıca ARİSTON seninde gizli halifeci,İslamcı ve TAyyipçi olduğunda notumuzda!!

Müslümanım.. Tayyibe,İslamcılara,Diyanete RAĞMEN...
    Bence şucu, bucu ayırmaktan ziyade mevki makam için benliği satan, ihale peşinde koşan, elinde viski şişesi ile gezip şimdi namazcı olan tipler bu ülkenin düşmanlarıdır. Herkes için tehlikedir.
    Yoksa Ariston veya başkası ocu bucu olmuş beni veya kimseyi ilgilendirmez istediği gibi davranır, istediği partiye de oy verir.
    Bence Ariston şok zarif ve naif biri..Çok da yararlı bilgiler veriyor.

Sayfa 953/996 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •