Viop dışında, can sıkıntısından yazı yazmakta
Sınır tanımayan bekar erkeklerin formu.. Burası..!!
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop dışında, can sıkıntısından yazı yazmakta
Sınır tanımayan bekar erkeklerin formu.. Burası..!!
Navtex, Yunanlılarla sürtüşme, asarım keserim diyen ISLAMCI hükümet ve yandaşlarına ufak bir yaptırım hazırlığı varmış...
Türk BANKALARINA, Avrupa bankalarından kredi ve fon yasağı..!
Bir pazar akşamı uykuda iken DTH lar
Ne olur acaba??
5taban GARAN.. Garanti..
Hep zarar.. Sürekli ülke ve hepimiz zarardayız..
Bir avuç devleti soyan ve ondan nemalanan basın hariç...
Doğu Akdeniz'de yeni Navtex ilanı.
Doğu Akdeniz'de 29 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasından atış eğitimi yapılacağı bildirildi.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
arkadaşlar şaka maka....sadece günlük göstergeleri takip ederek bile son 2,5 ay da portföyü %300 arttırmışım....
geçmiştede tekniğe uymayaa çalışıyordum.... çok kazanmaya başlayınca kendime çok güvenmeye başlıyor ve kontrolü kaybediyordum.... artık bunu yendim... görünen o.... hırs yapmıyorum ve fazla kazanç peşinde koşmuyorum... akşam hesaptaki kazancı da çok önemsemiyorum. Doğru işlem yaptım mı zaten hesap sürekli artıda oluyor... birgün 200-300 ise bi rgün 1500-2000... ama her gün artı.... hesabın her gün düzenli olarak büyümesi ve bir plan çerçevesinde hareket etmek insana doğru yolda olduğunu düşündürüyor.... Mesela;
dün yukarıdan açtığım kısaları aşağıdan yerine koyup 150-200 puan yukarıdan satışa koyuyorum.... 100 de 95 oranında tekrar satılıyor. Ama en son ekim vadeli de1254.5 dan kapattığım kısalar yukarıdan tekrar açılmadı. Oradan 1000 puan aşağı indi... Ben o sırada dışarıda olduğum için fazla önemsemedim.... eskiden olsa pozisyonu kapattığım fiyatın altına inince fırsat kaçmasın diye daha alt fiyattan işleme devam etmeye çalışır yada uzun yaparak arada kaybettiğim puanları geri kazanmaya çalışırdım... ve kazançlarımda giderdi....
Artık daha dikkatli ve rahat davranıyorum.... aşırı güven olayını kesinlikle bir kenara attım.... ters yönde işlem yaparken duygularıma göre değil teknik ve göstergeler göre hareket ettikçe kazançlarım gün geçtikçe artmaya başladı... en önemlisi de; relax olmaya başladım... stres mıtres kalmıyor...rahat düşünüyor ve hareket ediyorsun... kesinlikle yanlış tarafta olmuyorsun...
SİZLERE de tavsiye ederim arkadaşlar.... sürekli kazanacağım derdinde olmayın... arada bir gözlem yapın.... ne olduğunu görün.... borsa bir yere kaçmıyor... haftada 3-4 gün kazanıp onu 1 günde vermektense, her gün ortalama bir kazancı tercih ederim....
https://ahvalnews.com/tr/bankacilik/...ni-kriz-kapida
Hala bankalar yükselecek diye inat ediyoruz bakalım sonumuz nasıl olacak![]()
Mısır tezgahına el konduğu için kendini yakan seyyar satıcı Yavuz Polat hayatını kaybetti.
Erzincan'da Kurban Bayramı'nın birinci günü mısır tezgahına el konulmak istendiği için kendisini yakan Yavuz Polat hayatını kaybetti.
Yer İmleri