Bu ahval fetocuSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suni yarattigi yunan isi oldukca piyasa satis yer
Idlib eksi 10 bin acilisini unutmuyor piyasa
Hadi dalalim yunan kim desek guven de vermiyor
Rus 35 askerimizi bombaladı kızdık rus a cevap bekledik
gitti putin in kapisinda dikildi yarim saat bekledi kapida
Ne yaptigini kendi de bilmiyor
Kendi emniyetini almazsan dusman havadan karadan saldirir...zafiyet var bence...komutanlar ve her kim sorumsuz davrandiysa sorgulamalıydı..O sehitlerin kani bulaştı ust kademeye...Nasil bir kararla emniyetsiz asker gider oraya...Kisa donem yaptim ama ona ragmen Unutmadigim sözlerden birisi " once emniyet sonra hareket" Bunu sorumlu paşalar okumadimi acaba.. Yoksa katil rusyayi ve katil esati dostmu algıladılar...Is isten gecmis korkut gitti su gitti deniyor...Şehitler olmadan neden gitmedi..ucaklar dusurulmedi .Tepelerine kadar gelmisken dusman ucaklari hicmi hava savunma yoktu ??.sondaj gemisi etrafinda donanma bu yuzdenmi koruyor..Aklimiz is isten gecincemi geliyor.....Ustu kapandi ...yazik oldu kahraman mehmetciklerimize...Boyle dusunuyorum..
Hic bir partiyi koru korune savunnam..Bu hukumette olsa...Yanlisa her zaman karsi olmusumdur..Dogrusu da bu olmalı .Once vatan..once memleket...Allah birlik beraberligimizi daim eylesin insaallah...
emir yukarıdan gelmiştir.... asker değil, sivillerden.... ortalıkta gezen askerler artık emir kulu.... sivil askerin işine, asker sivilin işine karışmaz... karışırsa bu olur işte.... resmen askerleri kurbanlık koyun gibi gönderdiler.... ama her şey güllük gülistanlık... kimsenin umrunda değil....
Ben eski askerim.... 2007-2008 den itibaren ordunun işi bitti....göreve başladığım ilk zamanlarda ve sonraki 5 yıl kendimizi ülkenin koruyucusu sanardık. Sürekli kahraman olmak isterdik. Özel kuvvetler, komando, sat, sas, mak vs...
Ama zaman geçtikçe anladık ki, hepsi boşuna... seni kimse adam yerine koymuyor, takmıyor... Gazı verip gönderiyorlar... Öldüğün zaman kimse seni hatırlamıyor. Unutulup gidiyorsun....
Doların ve borsanın ikisinin birden hızlıca aşağı yuvarlandığı bir dönem olursa yabancı yavaş yavaş gelebilir. Şu an için mümkünatı yok gibi. Belirsizlik ortamını piyasalar sevmez.. Ytd
Yer İmleri