Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    SPK bülteninden

İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonunun kuruluşuna izin verilmesi ve katılma paylarının ihracına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

İlginç bir fon olacak.
    Tarım, hayvancılık fonu eksiklikti.
    çiftlik bankta böyle başlamıştı..
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Memorex hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun. Her şey yolundadır inşallah.
    Sıkıntı yok çok şükür, sadece yazmayı bırakıp ara sıra okumaya geldim foruma.Senin de keyifler yerindedir inşallah.Bol kazançlar...

3. Son dönemlerde ülke genelinde devremülk veya devre tatil almayı planlayan toplam 750 bin kişi dolandırıldı. Mağdur sayısının, ailelerle birlikte 3 milyonu bulduğu belirtiliyor.

https://emlakkulisi.com/devre-mulk-s...dirildi/647077

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    çiftlik bankta böyle başlamıştı..

4. EIB mk 20.69
    EIC mk 24.98
    mkk verilerine göre hafta sonu getirileri böyle görünüyor.

5. mkk portal yenilenmiş, tekrar kayıt istiyor Veritabanını aktarıp arayüzü yenilemek bu kadar mı zor?
    Sn. memorex'e ben de ekleme yapayım, bunlar da benim fonlar:
    AHU: +0,101
    FIL: +0,08
    EIB: +0,160
    EIC: +0,193 (altındaki değişim EIC'ye daha fazla etki ediyor)
    EID: -0,498
    FNO: +0,088
    SUA: +0,086

6.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    mkk portal yenilenmiş, tekrar kayıt istiyor Veritabanını aktarıp arayüzü yenilemek bu kadar mı zor?
    Sn. memorex'e ben de ekleme yapayım, bunlar da benim fonlar:
    AHU: +0,101
    FIL: +0,08
    EIB: +0,160
    EIC: +0,193 (altındaki değişim EIC'ye daha fazla etki ediyor)
    EID: -0,498
    FNO: +0,088
    SUA: +0,086
    Türk'ün hangi işi düzgün olmuş ki bu düzgün olsun anca para alsalar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok çok şükür, sadece yazmayı bırakıp ara sıra okumaya geldim foruma.Senin de keyifler yerindedir inşallah.Bol kazançlar...
    İyiyiz çok şükür. banka mevduat faizleri yukarı tırmanışa geçti. Bu konuları iyi takip ediyordun. Oranlar düşünce sanırım bir çoklarımız gini fonlara takılıyorsun gibi. Bu oranlardan mevduata dönülmez diye düşünüyorum.Tahvil faizleri de düşük. Bu konularda ne düşünüyorsun?

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    İş Portfoy'un cok guzel bültenleri var okumanızı tavsiye ederim.

Emtia bazli ETF'lere yatırım yapan sepet fon. Altın, gümüş gibi kıymetli metallerden, endüstriyel metallere fosil yakıtlara kadar çeşitli fonlar var bünyesinde.

Ben pandemi sonrasi emtia fiyatları çökünce bir miktar eklemiştim. İmalat pmi artmaya devam ettikçe ve faizler boyle süründükce de tutma niyetindeyim. Bu saatten sonra da uçacak kaçacak bir fon değil bana kalırsa.
    Evet ben de iş yatırım fonlarda marttan bu yana alım satım yaptım. Hala Altın Fonlarım duruyor. Elektrikli Araçlar fonum vardı onları bu hafta sattım onunla da Altın fon aldım.

Normalde Yüzde 100 hisse senedi yatırımcısıyımdır. Ancak belki şans oldu covid döneminde enteresan kazanç yakalayınca geçmişten ders çıkarıp yüzde 12 si ile Altın Fon ve Elektrikli araç fonu aldım. Ons Altın 1700 USD civarında idi.
    Geçen 3-4 ayda baktım ki fonlarda yüzde 25 den fazla kar etmişim. Hisse senetlerinde bazısında kar bazısında zarar derken totalde fon kadar kazanç elde edemediğimi gördüm.
    Bunun üzerine bu hafta Altın Fon oranımı yaklaşık yüzde 25 e çıkardım.
    Ne olur olmaz borsa ve faizde anormal işler olursa diye tedbir aldım.

Amerika bu kadar dolar basıp piyasaya sürerken, Finans yönetimi enflasyon isterken, covid krizi büyümeye devam ederken altının yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum.

YTD

Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •