Son dönemlerde ülke genelinde devremülk veya devre tatil almayı planlayan toplam 750 bin kişi dolandırıldı. Mağdur sayısının, ailelerle birlikte 3 milyonu bulduğu belirtiliyor.
https://emlakkulisi.com/devre-mulk-s...dirildi/647077
EIB mk 20.69
EIC mk 24.98
mkk verilerine göre hafta sonu getirileri böyle görünüyor.
mkk portal yenilenmiş, tekrar kayıt istiyorVeritabanını aktarıp arayüzü yenilemek bu kadar mı zor?
Sn. memorex'e ben de ekleme yapayım, bunlar da benim fonlar:
AHU: +0,101
FIL: +0,08
EIB: +0,160
EIC: +0,193 (altındaki değişim EIC'ye daha fazla etki ediyor)
EID: -0,498
FNO: +0,088
SUA: +0,086
İyiyiz çok şükür. banka mevduat faizleri yukarı tırmanışa geçti. Bu konuları iyi takip ediyordun. Oranlar düşünce sanırım bir çoklarımız gini fonlara takılıyorsun gibi. Bu oranlardan mevduata dönülmez diye düşünüyorum.Tahvil faizleri de düşük. Bu konularda ne düşünüyorsun?
Evet ben de iş yatırım fonlarda marttan bu yana alım satım yaptım. Hala Altın Fonlarım duruyor. Elektrikli Araçlar fonum vardı onları bu hafta sattım onunla da Altın fon aldım.
Normalde Yüzde 100 hisse senedi yatırımcısıyımdır. Ancak belki şans oldu covid döneminde enteresan kazanç yakalayınca geçmişten ders çıkarıp yüzde 12 si ile Altın Fon ve Elektrikli araç fonu aldım. Ons Altın 1700 USD civarında idi.
Geçen 3-4 ayda baktım ki fonlarda yüzde 25 den fazla kar etmişim. Hisse senetlerinde bazısında kar bazısında zarar derken totalde fon kadar kazanç elde edemediğimi gördüm.
Bunun üzerine bu hafta Altın Fon oranımı yaklaşık yüzde 25 e çıkardım.
Ne olur olmaz borsa ve faizde anormal işler olursa diye tedbir aldım.
Amerika bu kadar dolar basıp piyasaya sürerken, Finans yönetimi enflasyon isterken, covid krizi büyümeye devam ederken altının yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum.
YTD
Yer İmleri