Oturduğum mahalle ve çevresindeki 3-4 mahallenin son hali. Daha önce bu kırmızılık 10-15 noktada öbeklenmişti şu anda çevrwmde tek yeşil veya mavi alan yok. Her an biri ile temaslıyım. Temas etmemek mümkün değil. Bindik bir alamete gidiyoruz nereye. Bakanın günlük açıkladığı kadar hasta ankarqda sadece bu 4 mahallede vardır. Dün imamoğlu istanbuldaki günlük vaka sayısı Türkieye toplamı kadardır dedi. Mansur yavaş önceki gün ankrada 17 ölüm vardı ogğn Türkiyede ölü sayısı 22-22 açıklandı dedi.
bir halt olacağı yok.
Benim oturduğum yerde 2-3 yerde mavilik yeşillik var geri kalan tertemiz genelde .
Ama son bir iki haftadır bazı günler inanılmaz bir yorgunluk halsizlik kas ve kemik ağrısı sonra geçiyor bir süre sonra .
Bir yerden kaptık işte hafif şekilde atlatıyoruz en son kan tahlil diye üniversiteye gittim oradan belki de kaptık .
Gerçi kimseyle temasım olmadı orada kan alan kişi dışında onu da tanıyorum gayet sağlıklı anlamadım gitti
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Cikmaz mi? Tabii ki cikar.
Hastanede masada kalanlar azaldi, hastane enfeksiyonlari azaldi vs.
Araba kazasinda ölüm cok degil artik zaten (3.500/yil).
Ancak gercek sonuc sene sonunda, veya seneye, belli olacak. Ne kadar insan yeterince diger hastaliklarda tedavi görmedi ölecek o zaman belli olacak.
Su anda güncel koronadan ölen sayisi ev kazasinda ölenlerden az.
Yaşadığınız yerdeki mezarlık ve parkların yerini öğrenmiş olduk.
Zaten artık rakamlara değil haritaya bakıyorum.
Ekonomik nedenlerle artık sokağa çıkma yasağı olmaz diyen arkadaşıma sevdiklerinin canına ne kadar değer biçiyorsun dedim sustu. Düğün salonları, halı sahalar , futbol maçları tamamen hatalı kararlardı. İlave olarak bazı bilim kurulu üyeleri bu süreçte tv’den uzaklaşı verdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bu arada alkollü araç kullanmayı unutmuşum.
Hastahanede müdahale gereken hastalar şu anda gerçekten zor durumda açıkçası ağustosta böyle olacağımızı hiç düşünmedim. Bilsem hastahane işlerini tamamlardım. Sonuçta bu süreç sonrasında hastahanelerde ciddi bir yoğunluk oluşacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri