Sayfa 904/1001 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Belki size şaka gibi gelecek ama biz bu S-400 leri böyle günler için almadık mı?

Kur cihazların bir bataryasını Trakya ya,birini Ege ye..sıkıysa uçak kaldırsınlar,caydırıcılık böyle olur,sistemler mobil,tehlike yönüne göre konumlarını değiştir,bırak adaları direk Atina dan kalkan uçağı kitlesin..
    Kimsenin silah kullanmaya niyeti yok. Mazot parası neyse onu verip geziyorlar. Kimsenin bir savaşı ve devamında bir göçü kaldıracak gücü yok. Savaş olursa kaza olur.
    Avrupada hiç bir ülke vaka sayısı kaç olursa olsun karantina düşünmüyor. Herkes isveç modeline döndü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    twiter musluk diye patlamış. Altın kaplama 10.000 tl ye yakın. Vay be ne zengin ülkeyiz. Bu ülkenin fakiri bile musluğu altın kaplama evlerde.
    Baya bi musluk muhabbeti dönmüş
    bir halt olacağı yok.

Denizli'de koronavirüs'ten ölen kişinin evinin önüne kurulan taziye çadırı polis ekiplerince kaldırıldı.
    Translate Tweet

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Baya bi musluk muhabbeti dönmüş
    Mutfağı çok beğendim. Güzel bir mutfak. Abarttı bir şey yok. Yabancı marka musluk yakışmamış. Yerli olmasını tercih ederdim.

O egeli ben değilim

30 Ağustos bağımsızlığımızı , vatanımızı borçlu olduğumuz bir gündür . Ulusumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun simgesi , tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Zafer Bayramımızı kutluyor başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum .

Ne mutlu Türk’üm diyene !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Suyundan da koysunlar mı, itoğlu itler!

Göt kadar adalarla Egenin tamamı ve Akdenizin yarısı, Yunan dölünün gölümü olacak?
    Koskoca Anadolu yarimadasini onlarin bir yerine monte etmek lazim, iki kici kirik adayla butun sulara hakim oluyorlar, yok oyle.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Koskoca Anadolu yarimadasini onlarin bir yerine monte etmek lazim, iki kici kirik adayla butun sulara hakim oluyorlar, yok oyle.
    Maalesef var öyle ,şu anki realite bu.Ha bu realiteyi değiştirmeye gücümüz yeter mi ,vay kefere deyip gemileri yakabilirmiyiz tabi üstünde çok düşünülmesi gereken konular.Ama benim aklıma takılan bir mevzu var.Temel arkadaşı moşe nin gözüne durup dururken bir tane yumruk çakmış.Moşe naptın temel demiş biz arkadaşız niye yumruk attın.Temel e siz de isayı çarmıha germişsiniz pis yahudi demiş.Moşe de iyi de temel bu 2000 yıl önce oldu.Temel ben anlamam ben yeni duydum demiş.Şimdi bu karasuları olayı yeni değil,bu ara ne oldu da bu kadar güncelleşti nedir olay pek çözemedim.Ha osmanlının eski hakları hala bizim olarak görülüyorsa o kadar çok konu gündeme gelir ki altından kalkamayız.En son küçük enişte suriyede bir macera yaşattı bize ,sonuç 4 milyon suriyeli yeni vatandaş oldu.

Hayır şundan bu konular aklıma takılıyor.Malum 2021 de başlayacak bir kaos dönemi öngörenler var.Dünyanın pek çok noktasında ufak ufak savaşlar çıkaracaklar gibi.Pek çok sorun kaşınıyor.Bunlar hiç hayra alamet değil.

Sayfa 904/1001 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •