Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Lâf aramızda, bu TOGG hikayesine inanan varsa biraz saftır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

TOGG gelir garantili bir şey degil ki imal edilsin...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yıllık 100 bin araç dolar bazında devlet garantili alınacaktır densin, hemen çıkar o zımbırtı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bunlarda TOGG'un sahibi babayiğitler, sözde çıkacak otomobil hakkında tek kelimelerini duydunuzmu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Renault 12 ve Tofaş kuş serisi, yerli imalatı % 90 geçmiş araçlardır, ne değişti?
    Onlar Renault ve fiat lisansı ile yapılan üretimlerdi...Ayrıca motor, transmisyon sisemleri gibi pek çok kritik parçalar ithal olduğundan dolayı yerlilik oranı %90 ların çok altında idi......Fakat yinede doğru bir gelecek vizyona sahip olabilselerdi bugün hem Oyak hemde Tofaş Dacia, skoda, kia gibi birer tanınan oto markası haline gelebilirlerdi....Aselsan da zamanında vizyonsuzluk yüzünden dünyada önemli bir cep telefonu markası olma şansını elinden kaçırmıştı.......

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    önce bu ikonu kullanmayı düşündüm ama bize bu yakışır maalesef

6 aydır canını ortaya koyan insanlar ve onlarla birlikte kurallara azami uymaya çalışan bir vatandaş grubu birde uzaydan gelmiş gibi davranan,toplu yapılan hiç bir etkinlikten imtina etmeyen,neden böyle davrandıkları sorulduğun dada;yahu onlar bizim tanış,nereden gelcek bizim buraya o corona denen musibet deyip keh-keh gülen mars vatandaşları...

Artık sadece kendimi ve yakın çevremi korumaya bakıyorum,maskesiz düğüne gidenlere,döt kadar yerde 10 bin kişiyle birlikte denize girmeye çalışanlara, hiç bir korunma tedbiri olmadan 300 bin kişiyle toplu ibadet yapanlara hiç acımıyorum,sadece onları kurtarmaya çalışırken hastalık kapan önce insan sonra anne-baba olan sağlıkçılara üzülüyorum,yoksa marslılar bildiği gibi yaşamaya devam ediyor.
    Geçtiğimiz hafta gördüğüm kadarıyla düğün yapamayan gençlerin ve düğüncülerin haberi , görev başında şehit olan sağlıkçıların haberinden daha fazla yer aldı. Medya bile cehaleti yüceltiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    35 Sene otomobil yedek parça ticareti yaptım, TOGG kasasındaki bir araç naaa... çıkarsa, 300 bin gaymeden başlar...
    O zaman içten yanmalı motorlu araçların ötvsini bir tur daha artırmaya ne dersiniz.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Son zmanlarda şunu anladımki, Yunanistan ile gerinlik daha uzun süre devam edecektir....mevzu sadce Kıta sahanlığı ve MEB değil...Yunanistanın Lozan şartlarına aykırı olarak 18 dadayı silahlandırması, bazı kayalık adaları işgal etmesi vs vs.. Kıta sahanlığı ve Meb çözülse bile Türkiye sonraki aşamalarda diğer yunan ihlallerinide masaya getirecektir...

Artık ok yaydan çıktı...Yunanisanın Batıyı arkasına alarak bize düşmanlığını açıkça ilan ederek meydan okuması, üzerimize gelmesi, işi oldu bittiye getirerek sınırlarımızı ihlal edip işgal etmeye çalışması artık hafife alınıp unutulacak bir durum olmaktan çıkmıştır....

Türkiye Cumhuriyetinin bir sabrı, onuru ve devlet hafızası vardır.....Bu partiler ve iç siyaset üstü bir mevzudur....

Yunanistanın gücü yetseydi şimdiye kadar çoktan Anadoluya askeri çıkarma yapmıştı zaten..

Adamların devlet hafızaları o kadar tazeki, İstanbul ve İzmiri sanki daha 2 gün önce kaybetmiş gibi bize kin ve düşmanlık besliyorlar.....Batı bunlara destek verince adamların yıllardır gizledikleri bu nietleri bir anda açıkça ortaya çıktı...

Bizimde devlet hatıramız ve hafizamızın hep güçlü kalması lazım....Yarın Yunan köşeye sıkışınca komşu ve barış muhabbeti ile yine bizi uyutmasınlar.....Her fırsatta onların üstüne ağır ağır giderek bize karşı yaptıkları kalleşliklerin hesabını bir bir ödetmemiz lazım....Belli bir askeri ve siyasi zafer elde ettikten sonra en sonunda 12 ada meselesinide gündeme getirmemiz lazım.....

Yunan devleti ile barış içinde yaşamamızın tek yolu askeri, ekonomik ve siyasi güç üstünlüğüdür......Yoksa bunların ne havlamaları nede saldırıları asla bitmez...
    İki tarafta hakkından fazlasını istiyor. Bende bu konuda sinirliyim ama sorun şurada bizim sürekli ele geçirelim dediğimiz, yunanlı siyasilerin emelleri için alet ettiği adalarda yaşayan insanların bizimle sorunu yok. Hatta bizimle olan ilişkiler ana karadan daha fazla. Dimitrisin dediği gibi siyasilerin problemlerini bireylere taşımayalım.
    İki tarafından en büyük hatası kendi arasında uzlaşmak yerine sürekli büyük oyuncuları konuya dahil etmesi.
    Sonuç olarakta iki tarafın birbirine vermediği tavizleri süper güçlere vermek zorunda kalması.

O egeli ben değilim

Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •