Koyulan zamlar zaten geri çekilmiyor..
Ben söylüyorum TL değeri iyice eridi, maaşlar eridi, en önemlisi alım gücü düştü.
Yani 400-500 bin, hatta 1 milyon tl para değil artık...
Bunlarla sadece 1 ev anca alırsınız..? o da abuk subuk yerlerde...
Çok değil 3-4 yıl önce dahi bu paralar çok iyiydi..
Şimdi 500bin ler hem para değil, hemde ulaşamayız..
Sn vicente
Eba üzerinden ders verip verilmediğini okul idaresi denetleyip ek derslerini ona göre yapilacaj. Maaş karşılığı vermesi gereken dersleri ise online olarak takip edilip sistem üzerinden görülecek siz merak buyurmayiniz sizin çevrenizdeki öğretmen gurubu ile tr tüm öğretmenleri kiyaslamaniz hiç hoş degil
öğretmenler bu kışda okula gitmezse
o zaman tek sorunumuz öğretmen maaşları olamayacak galiba.
Ne ebasi kardesim hepsi ayni turkiye deyiz hepimiz
Okula cagirip mufettis kontrolünde olmali dersler
Bakin..bakan bile ogretmen maasi sikinti diyorsa...konu ciddidir..cok agir sikayetler tepkiler var demek ki
Bu arkadaşların Coronadan once dahi surekli tatil de olmalari goze cok batiyordu kasim şubat nisan yaz boyu full tatil..muthis bir is..eylul acil 1.5 ay hopp tatil aralik gel subat hopp tatil...don nisan tatil..
Ben olsam okul tatil diyelim...saglik calisanlarina destege çağırırım ogretmenleri...
Bu yaz kredi kampanyasından ev alanların çoğu istemedikleri yerlerden ev almak zorunda kaldı.(Alım gücü, ev fiyatları v.s)
Kendileri ise almak isteyipte alamadıkları evlerde kiracı olarak oturuyorlar.
Aldıkları evden gelen kira getirisi, dolayısı ile oturdukları evin kirasına yetmiyor bile.
Aslında halen kiracı olarak yaşamaya devam ediyorlar.
Bu anlattıklarıma bende dahilim.
Almak istediğim evin 2020 mayıs ayında fiyatı 260.000'di, haziran ayında 450.000 oldu.
Zaten kırılgan olan ekonomimiz virüs ile beraber hepten çöktü.
2l ford mondeo 590.000 maşallah mercedesle yarışıyor. Passatına bakmaya korktum.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri