Sayfa 459/1049 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8389 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    795 dolar 2430 civarions 620 gibi gram bekliyorum
    Zaman tahminiz var mı sayın bigmaster?

Ben, bundan 2-3 ay öncesine kadar , "2 yılda 700tl " hedef koymuştum ama son gelişmelerden sonra 2 sene içinde " 3000usd/ons, 900-1000tl arası gram " diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
    Zaman konusunda bir fikir belirtmeyeyim,yanıltıcı olur

3.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Zaman konusunda bir fikir belirtmeyeyim,yanıltıcı olur
    Siz de haklısınız, piyasalar çok hızlı... akşamdan sabaha müthiş değişimler olabiliyor.

Bu arada, ben de yukarıda yazdıklarımın sadece kişisel tahminlerim olduğunu ve yatırım tavsiyesi olarak algılanmamasını tekrar belirteyim. Okuyan insanlar bu bağlamda değerlendirmesinler.
    Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by nakila Yazıyı Oku
    Siz de haklısınız, piyasalar çok hızlı... akşamdan sabaha müthiş değişimler olabiliyor.

Bu arada, ben de yukarıda yazdıklarımın sadece kişisel tahminlerim olduğunu ve yatırım tavsiyesi olarak algılanmamasını tekrar belirteyim. Okuyan insanlar bu bağlamda değerlendirmesinler.
    zaten bende kimseye yatırım amaçlı yazmıyorum- her koyun kendi bacağından asılacağını zaten biliyor

5.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    zaten bende kimseye yatırım amaçlı yazmıyorum- her koyun kendi bacağından asılacağını zaten biliyor
    Sene sonuna $2,100/ons un gorulecegi laflari altina olumlu bakmayan analiz sitelerinde dahi bahsediliyor.
    Bunu paylastim diye,eger benden birilerinin bacaklarini tutmami bekleyen varsa, daha cok bekler.

6. China Tightens Squeeze On NY, London Gold Futures Markets
    http://www.gata.org/node/20439
    Shanghai Futures Exchange, Altın sözleşmelerinde teslim süresini 5 günden 1 güne indirmiş.. Shanghai resmen Comex ve Lbma'ya meydan okumuş..

7. 19 Eylül 2018'de, 2 yıl vadeli borçlanmada o gün altının gramı 242 lira iken, bugün 461 lira. Hazine iki yılda yüzde 100'ün üzerinde maliyet ödemiş olacak. Hazine'nin ilk ödemesi 16 Eylül'de gerçekleşecek. O gün Hazine'ye altın karşılığı para satanlar, faizin dışında yüzde 100'ün üzerinde para kazanmış oluyorlar. Hazine'nin bu yılın sonuna kadar çok sayıda altına dayalı borçlanma geri ödemeleri bulunuyor.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/l...uk-56683yy.htm

8. Ons haftanın son iki günü, 3 aylık trend desteğine tutunmuş gözüküyor.
    Gram maliyetim oldukça aşağıda ancak portföydeki oranı %10'a kadar düşmüş. 1900$ altı gün kapanışı yaşanmadığı sürece azar azar alımlarla %15'e doğru çıkarmayı düşünüyorum. 2000$ küsür üstü günlük kapanışlar yaşanırsa biraz daha longlayabilirim.

Öte yandan asıl hayalim, bu sefer batıdan gelebilecek bir aşı spekülasyonuyla fiyatların ani ve aşırı düşmesi olurdu. Pahalı fiyatlardan altın almak istemiyorum, tarihi fırsat gelsin ki değerlendirelim. Aşı çıkarsa altına ilgi bitmez çünkü şu an kimse dillendirmek istemiyor ama, aşıyı yaptırmayı reddedecek büyük bir kitle olacak batıda.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Sayfa 459/1049 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •