Sayfa 614/916 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    koydum ama eser miktarda.. sen temeline bak bi.. sakat bişey yok dersen daha fazla koymayı düşünürüm o vakit.. atammı rasyoları?
    Seavoice kardeşim kabaca baktım yahu adam sermayeyi yemiş.Piyasa değeri defter değeri 2,adam gibi kar yok,sen hangi beklentiyle aldın kağıdı.

Ha bak borsadır bu işler belli olmaz reysaş gibi rıza da hintlilerle anlaşır bir şekil yapar sonra benden bilme,ben kalvinden zamanında duyduğum kadarı ile bu holdingi biliyorum,yoksa ilgimi çeken bir durumu hiç olmadı.

İlla o gruba para koyacaksan habire millet çemaş diyor,operasyon çekilme olasılığı çemaşta daha fazla gibime geliyor,Ama ben öyle kağıtlara bir lira koymam,adamı vezir de eder rezil de rezil olma olasılığı genelde daha fazladır.

Aha altın işlem görmeye başladı ,1980 oluverdi,asıl olay altın ve gümüşte olacak arkadaşlar,5 yıl boyunca ikisi de sürekli artacak ,aslında borsa falan gereksiz ya neyse serde kumarbazlık var,piyango bileti aldık bekliyoruz diyelim))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Seavoice kardeşim kabaca baktım yahu adam sermayeyi yemiş.Piyasa değeri defter değeri 2,adam gibi kar yok,sen hangi beklentiyle aldın kağıdı.
    ohoo pddd ile iş bitseydi.. kenti nereye koyacaz? camışa bakmadım yarın bakarım ama holding holdingtir ben holdingleri severim.. beşiktaşa temel analiz yaparmısın desem eksi özsermaye dersin onuda geçelim

Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    ohoo pddd ile iş bitseydi.. kenti nereye koyacaz? camışa bakmadım yarın bakarım ama holding holdingtir ben holdingleri severim.. beşiktaşa temel analiz yaparmısın desem eksi özsermaye dersin onuda geçelim
    Yahu seavoice sen beş dakikada bana temel analiz yap dediğin kağıt koca holding, iştirakleri var tek tek beklentileri var bilançoları var gelecekleri var sektörleri var,senin bu soruyu bana sorman bile aslında borsacılığa yakışmaz ya neyse.İnsan beş dakikada şirket rasyolarına bakamaz sen bana holding inceletiyorsun,teşekkür edeceğine ettiğin laflara bak.İyi bekle bakalım rızanın kağıdında bakalım ne para kazanacaksın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    Aha altın işlem görmeye başladı ,1980 oluverdi,asıl olay altın ve gümüşte olacak arkadaşlar,5 yıl boyunca ikisi de sürekli artacak ,aslında borsa falan gereksiz ya neyse serde kumarbazlık var,piyango bileti aldık bekliyoruz diyelim))))))
    göltaş konya ikisi altın gibi.. bi temel analizde onlara yapsan? konyada bedelsiz ihtimalide var hem birde arsa değerlemesi yapıldımı yemede yanında yat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    Yahu seavoice sen beş dakikada bana temel analiz yap dediğin kağıt koca holding, iştirakleri var tek tek beklentileri var bilançoları var gelecekleri var sektörleri var,senin bu soruyu bana sorman bile aslında borsacılığa yakışmaz ya neyse.İnsan beş dakikada şirket rasyolarına bakamaz sen bana holding inceletiyorsun,teşekkür edeceğine ettiğin laflara bak.İyi bekle bakalım rızanın kağıdında bakalım ne para kazanacaksın.
    yoo benden yana sıkıntı yok zaten haftalık kobralar soru işareti.. bu haftadan itibaren kritik bir kaç haftaya giriyoruz kobrasal olarak.. önümüzdeki hafta sonu bakabilirsin üstadım

Sayfa 614/916 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •