aralık vade bile 124900 da.. eski sistemle yazarsak.. spot 122900..
stratejiisini güzel kuranlar iyi para kazanacak..
aralık vade bile 124900 da.. eski sistemle yazarsak.. spot 122900..
stratejiisini güzel kuranlar iyi para kazanacak..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Böyle diye diye adamlar her gün yeni bir adada kuzu çevirmeye devam edecek. Gelmiş geçmiş en kötü 2. başbakan Çiller döneminde (birinciyi yazmaya gerek yok) adamlar Kardak'a bile çıkmamıştı, hem de büyük bir krizin göbeğinde (1994 krizi).
Biz bu kafayla devam edersek tüm adalarda Yunan askeri görürüz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyide ne yapmamızı istiyorsunuz. Meise donanma yoluyla abluka mı yollayalım.
Lozan anlaması açık ilgili adalar silahlandırılamaz. Bu maddeler uymayan ülkeye bu durumda yaptırım uygulayalım. Hükümeti bu konuda engelleyen bir muhalefet mi var ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
dolar 5, endeks 200 bin olacaktı.. güya..
aslında bunlar (akape) oyle bir hava estirdiler ki borsacı geçinen bazıları bile bunlara kandı, dolar 5 tl olacak endeks 200 k olacak demeye başladılar..bu sayfalarda gördük.. itiraf etmek lazım akape güzel kafa ütülüyor..7/24 aynı saçmalıkları sürekli tekrarlayarak yalanı gerçek diye algılatma ustalığı var..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Takip edilecek ekonomik iktisadi faliyetlerimizi, borsa ve döviz kurlarını
Global de be de Yerel de etkileyebilecek güncel mevzular:
—-///
Ekonomimiz 2. Çeyrekte %9.9 küçüldü. Borsalar büyümeyi sever. Küçülmeler satış getirir normal olarak. Lakin seçici olup büyüyen şirketlerimizi tercih etmeliyiz.
Bu denli Küçülmeyi ; Havayolu, ve yanları ile Turizm hizmet sektöründen çoğunlukla yaşadık.
Gıda, tarım, sağlık ta ise büyüme mevcut.
Aşı çalışmaları sürerken, virüs bi anda tüm dünyada tekrar zirve yapmaya başladı. 2. Dalga çoğu ülkede başladı. Ülkemizde de virüs vaka ve ölüm sayıları giderek artmakta. GIDA ya olan ilgi dünyada tekrar artacaktır.
Doğu Akdeniz faaliyetlerimiz ve Avrupaya karşı verdiğimiz mücadele. Merkel in açıklamaları vs.. Yunan bizim sıkletimizde kaale alınacak bi ülke değil. Lakin arkasında ki ülkelere dikkat etmek lazım.
Belarusta İç karışıklıklar artarak devam ediyor. Avrupa yaptırım uygulacak. Belarus ve Sınır komşuları, Rusya, Ukrayna ve Litvanya ekonomilerinde daha da büyük zayıflamalar öngörülebilir.
Enerji alanında ki keşif ve faliyetlerimiz çok mühim.
Yurt içi yerleşiklerin dövizden kaçışı devam ediyor. İnceden sınırlı altına kayış var lakin onunda zamanla çözülebileceğini düşünüyorum..
Kısaca;
%9.9 küçülme, Aşı, 2.dalga virüs, Gıda ya artan talep, Doğu Akdeniz, Belarus,
Enerji doğalgaz, dövizden kaçış...
—-///
Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı azalmaya devam ediyor..
https://www.emlakdream.com/yurt-ici-...am-ediyor/amp/
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Hayırlı olsun
Bol kazançlı bol vuruşmalı bir sayfa olsun
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri