Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Petrol Yorumu (Ahlatcı Yatırım)

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde Laura kasırgasının düşük zararla atlatılması ve rafinerilerin zarar görmemesi Petroldeki yukarı yönlü hareketleri baskılarken, takip edilen risklere rağmen olumlu açıklanan ekonomik verilerin neden olduğu iyimser hissiyat ile birlikte Brent Petrol'ün yukarı yönlü sınırlı hareketi izlenmişti. Haftanın ilk işlem gününde ise ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Beyaz Saray'ın 1,3 trilyon dolarlık teklifini kabul edeceğini duyurması ve koronavirüsün olumsuz etkileri ile birlikte yılın ilk çeyreğinde daralan Çin ekonomisinin hizmet PMI endeksinde gözlenen yükselişin neden olduğu iyimserlik Petrol fiyatlarını yukarı yönlü destekliyor. Gün içerisinde, artan koronavirüs vakaları ve neden olduğu arz endişeleri halen yükselişi sınırlandıran ana unsurlardan biri olarak karşımıza çıkmaya devam ederken Brent Petrol'ün 46,30 Dolar seviyesi üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda 46,90 - 47,60 direnç seviyelerine doğru yükselişleri takip edilebilir. Olası bir aşağı yönlü eğilime geçiş durumunda 46,30 seviyesinde tutunamaması durumunda ise 45,70 - 44,90 destek seviyeleri izlenebilir.

Destekler: 45,70 / 44,90 / 44,00

Dirençler: 46,90 / 47,60 / 48,40
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. buralardan biraz tepebiliriz gibim bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

burdan 2000puan civarı tepebilir ama sadece tepebilir bence...

4. Burdan ikibin puan deptürsün bende ertesikigün go go yapalım mı derim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burdan ikibin puan deptürsün bende ertesikigün go go yapalım mı derim
    hiç uğraştırmasın bence direk dalalım yunanistana ne kadar düşerse düşsün

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün uzlaşırsın pala emmiyle, az daha sık dişini ikibucuk saatin kaldı
    vayy,
    muhabbet tanışıyormuyuz formatına döndü hee. guud.

pala gel anlaşalım, uzlaşalım.
    elimde az gullanılmış ağuztoz vade var.
    126 binden vereyim.
    ne dersin?.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. 3. taburu uzak cepheye gönderdik.
    ve maliyetim bozgurttan daha iyi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    burdan 2000puan civarı tepebilir ama sadece tepebilir bence...
    Olumsuzluk zirve yaptığında kimse long açmıyor. Pala da milleti makası düşürerek longa teşvik etmeye çalışıyor. fazla şort birikirse akşama artı bile olabilir.

Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •