Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. mac -1,67....

2. Eıb nasıl kapattı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % -0.61 / 1,844037
    Tca % +0.89
    Zpf % +0.33
    Teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % -0.61 / 1,844037
    Tca % +0.89
    Zpf % +0.33
    Teşekkür ederiz 😊

5. hisse yoğun fonları endeks geri çekilmelerinde artırmaya devam ediyorum. Ancak 3 değil 1 fon daha ekleyerek 4 farklı fon yaptım.
    ( seçtiğim fonların ortalaması endeksi ortalama 0.12% günlük relatif geçiyor yaklaşık şimdilik )

ppf fil'i kısım kısım defansif değişken iki fona çevirmeyi sürdürüyorum. Dörtte birini döndürdüm şimdilik. ppf içinde birikmiş çok vergi/stopaj olduğu için yavaş yavaş çeviriyorum. ( defansif değişkenler ortalaması günlük 0.06 % şimdilik, ppf den bir miktar iyi.)

biri defansif biri agresif olmak üzere iki eurobond fonunu da taşıyorum, ancak dolar gevşemedikçe bunları artırmıyorum. ( 0.26% günlük ortalama ile gidiyor )

teknoloji bazlı fonların hiç birinin başarılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. getirileri yüksek görünmesine ragmen, baz aldıkları benchmark ve kriterlere göre oldukça kötü yönetilen fonlar hemen hemen hepsi. tüm dünyada teknoloji geri çekildiğinde, o geri çekilmeden çok daha fazla geri çekileceklerini düşünüyorum. teknoloji bazlı ve iyi yönetilen, kıyaslarını düzenli ve istikrarlı geçebilen fon olsa alırdım, bence yok. Sağanak yağışta ancak bardağı dolduran bu fonlar, kuraklıkta ne olur ipucu veriyor kanımca.

şimdilik stratejim bu şekilde devam ediyor. herkese bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    hisse yoğun fonları endeks geri çekilmelerinde artırmaya devam ediyorum. Ancak 3 değil 1 fon daha ekleyerek 4 farklı fon yaptım.

ppf fil'i kısım kısım defansif değişken iki fona çevirmeyi sürdürüyorum. Dörtte birini döndürdüm şimdilik. ppf içinde birikmiş çok vergi olduğu için yavaş yavaş çeviriyorum.

biri defansif biri agresif olmak üzere iki eurobond fonunu da taşıyorum, ancak dolar gevşemedikçe bunları artırmıyorum.

teknoloji bazlı fonların hiç birinin başarılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. getirileri yüksek görünmesine ragmen, baz aldıkları benchmark ve kriterlere göre oldukça kötü yönetilen fonlar hemen hemen hepsi. tüm dünyada teknoloji geri çekildiğinde, o geri çekilmeden çok daha fazla geri çekileceklerini düşünüyorum. teknoloji bazlı ve iyi yönetilen, kıyaslarını geçebilen fon olsa alırdım, bence yok.

şimdilik stratejim bu şekilde devam ediyor. herkese bol kazançlar
    agresif ve defansif eurobond fonları hangileri?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    agresif ve defansif eurobond fonları hangileri?
    defansif ıpv, agresif dbh.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    mac -1,67....
    teşekkürler, ipv'den haber var mı acaba ?

Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •