Originally Posted by trust06 sıkıntı neydi hocam? Hisse alip satiyorum.Maliyette hic bir degisim olmuyor.Ayni maliyeti gosteriyor. Sıfırdan hisse aldim.Aldigim fiyatin 8 krs yukarisindan maliyeti gosteriyor.
Originally Posted by boschyatirim Hisse alip satiyorum.Maliyette hic bir degisim olmuyor.Ayni maliyeti gosteriyor. Sıfırdan hisse aldim.Aldigim fiyatin 8 krs yukarisindan maliyeti gosteriyor. hiç durma orda, "kazan öldü" bile derler.
100000 altı guzktumu ne ? bugun karar gunu ne yapılacaksa.ytd
Originally Posted by boschyatirim Hisse alip satiyorum.Maliyette hic bir degisim olmuyor.Ayni maliyeti gosteriyor. Sıfırdan hisse aldim.Aldigim fiyatin 8 krs yukarisindan maliyeti gosteriyor. ben de viopla ilgili sorunlar yaşamıştım, umarım kısa sürede düzelir hocam. geçmiş olsun
Originally Posted by Webster Aft eksi 7.42 diyor dostlar Yangin var 😀😀😀😀😀 Duzeltirler birazdan 0,62 üstat . Üzmedi yine...
Originally Posted by trust06 0,62 üstat . Üzmedi yine... Tesla sagolsun 😀
Originally Posted by trust06 ben de viopla ilgili sorunlar yaşamıştım, umarım kısa sürede düzelir hocam. geçmiş olsun Duzelecegini söylüyorlar.Beklemedeyim Sonuçları yazacam.
Originally Posted by boschyatirim Duzelecegini söylüyorlar.Beklemedeyim Sonuçları yazacam. Duzelmez duzelsede bozulur Ayni durum vakifta var Gecen baktim bir hissemde kar sabah 300 tl idi aksama 3500 yaziyordu Baktim hisse eksi kapatmis Mumkun degil Bir gun sonra dogrusunu gosterdi Ama defalarca yine ayni sikintiyi gordum
Forum Rules
Yer İmleri