Originally Posted by eaw Bakalım ne olacak zaman gösterecek maliyet düşürdük sonuçta amacıma ulaştım. Biraz daha nakitim var düşerse gene alırım. La bi mudureye sor eaw Belki tiyo verir 😀😀😀😀 Ne yoksa selam dahi vermiyormu artii
Originally Posted by Webster La bi mudureye sor eaw Belki tiyo verir 😀😀😀😀 Ne yoksa selam dahi vermiyormu artii Günaydın üstad
Originally Posted by Webster Goz kapaklarin agirlasiyor ve tekrar uykuya daliyorsun Uyuuuu Uyuuuu Uyuuuu yok üstad ben 6 da kalkıp calisirim hep calismayana ekmek yok
Originally Posted by Pestilence Günaydın üstad Gunaydin vebam gunaydin
Originally Posted by onur1064 yok üstad ben 6 da kalkıp calisirim hep calismayana ekmek yok Kardesim saka gibisin Beni biraksalar 12 ye kadar uyurum
Originally Posted by myfinans Acemilik işte. Sandımki virüs, hastalık vs derken millet dolardan kaçacak altın alacak. Tam tersi oldu. Aslında DXY düştü siz de bildiniz ama bizde dolar arttı
dün süha nın bir kısmını bozdum, fırsat kolluyorum bir miktar daha nnf için.... belki bir miktar daha tte olabilir.
Originally Posted by Webster Kardesim saka gibisin Beni biraksalar 12 ye kadar uyurum işimden dolayimi bilmemde hic uykuyu sevmedim
Forum Rules
Yer İmleri