tcell takasa ekstra mal gelecekmiş devletin diyorlar doğru mu?
Bilgisi olan var mı?
tcell takasa ekstra mal gelecekmiş devletin diyorlar doğru mu?
Bilgisi olan var mı?
Bear_Bull
@BearBull26
ceza almıştım yazamadım.
longların yarısından fazlasını kapadım an itibariyle.
202 204 206 cerezleri saymıyorum bile.
15lik 1240 görüldü açımdan.
long flat devam bundan sonra. short açmam
Sabah günün dibinden actığım lönklerimi 1239 dan kapattım.
biraz flat izliycem![]()
Hamdım Piştim Yandım
spot yerinde sayıyor... vadeli 1100-1200-1300 puan marj yapıyor.... bakalım bu işin sonu ne olcekkk
4 saatlikler dipten al verdi.... ben kısaları kapatıp 1235 den uzunageçtim arkidaşlar... 3-5 kuruş kar zarar a bakmam... bugünkü hareket yön için belirleyici olacak.... günlük göstergeler her ne kadar satta olsada genelde çıkış trendleri böyle başlıyor.... artık doların sürekli yukarı çıkması da enedeksi yukarı sürükleyecek gibi.... bir de en önemlisi.... kısa açanların sayısı gittikçe artıyor... ne kadar kısa o kadar yukarı kopuş.... pala bi karar verse her şey daha kolay olacak...
Sevgili kardeşim kendimi tanıtmaya hele hele kanıtlamaya hiç ihtiyacım yok.Beni zaten bilen bilir.Burayı takip eden , gırgır şamatadan bel altı vuruşlardan fırsat bulup bir bilgiye ulaşamayan insanlar , trend hakkında neler olduğunu , yolu yöntemi biraz bilsin , görsün diye buraya onca zaman harcıyarak yaptığım analizi ekledim.bir karşılığı varmı yada senden para pul talep eden oldumu ? Hayır değilmi...O zaman otur ve analize bakarak nasıl hedefe yönelindiğine şahit olbu arada vıop duyurular sayfasıda adı üzerinde duyuru olan yer değilmi teknik bir çalışmanın duyrulması gerekmez mi ?
sevgi ve selamlar...
Yer İmleri