Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. tcell takasa ekstra mal gelecekmiş devletin diyorlar doğru mu?

Bilgisi olan var mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    her yere grafiği attınız, kendinizi tanıtmaya/kanıtlamaya çalışıyorsunuz onu anladım da VIOP DUYURULAR da grafiğin ne işi var onu anlamadım.

Bear_Bull
    @BearBull26

ceza almıştım yazamadım.

longların yarısından fazlasını kapadım an itibariyle.

202 204 206 cerezleri saymıyorum bile.

15lik 1240 görüldü açımdan.

long flat devam bundan sonra. short açmam

4. Sabah günün dibinden actığım lönklerimi 1239 dan kapattım.
    biraz flat izliycem
    Hamdım Piştim Yandım

5. spot yerinde sayıyor... vadeli 1100-1200-1300 puan marj yapıyor.... bakalım bu işin sonu ne olcekkk
    4 saatlikler dipten al verdi.... ben kısaları kapatıp 1235 den uzunageçtim arkidaşlar... 3-5 kuruş kar zarar a bakmam... bugünkü hareket yön için belirleyici olacak.... günlük göstergeler her ne kadar satta olsada genelde çıkış trendleri böyle başlıyor.... artık doların sürekli yukarı çıkması da enedeksi yukarı sürükleyecek gibi.... bir de en önemlisi.... kısa açanların sayısı gittikçe artıyor... ne kadar kısa o kadar yukarı kopuş.... pala bi karar verse her şey daha kolay olacak...

6.  Alıntı Originally Posted by bear_bull Yazıyı Oku
    her yere grafiği attınız, kendinizi tanıtmaya/kanıtlamaya çalışıyorsunuz onu anladım da vıop duyurular da grafiğin ne işi var onu anlamadım.
    Sevgili kardeşim kendimi tanıtmaya hele hele kanıtlamaya hiç ihtiyacım yok.Beni zaten bilen bilir.Burayı takip eden , gırgır şamatadan bel altı vuruşlardan fırsat bulup bir bilgiye ulaşamayan insanlar , trend hakkında neler olduğunu , yolu yöntemi biraz bilsin , görsün diye buraya onca zaman harcıyarak yaptığım analizi ekledim.bir karşılığı varmı yada senden para pul talep eden oldumu ? Hayır değilmi...O zaman otur ve analize bakarak nasıl hedefe yönelindiğine şahit ol bu arada vıop duyurular sayfasıda adı üzerinde duyuru olan yer değilmi teknik bir çalışmanın duyrulması gerekmez mi ? sevgi ve selamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    spot yerinde sayıyor... vadeli 1100-1200-1300 puan marj yapıyor.... bakalım bu işin sonu ne olcekkk
    Terbiye edilmiş endeks kötü haber gelse bile çıkar.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Terbiye edilmiş endeks kötü haber gelse bile çıkar.
    Kim terbiye etmiş endeksi?

Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •