Artan

445.060,00 10 12:55
15,88 9.14 13:41
2,04 8.51 13:41
356,25 7.79 13:42
170,00 6.92 12:55
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 12:55
583,50 -9.95 13:41
31,50 -9.95 13:41
115,10 -9.94 13:42
10,07 -9.93 13:42
Azalan Hisseler

İşlem

6.077.404.330,25 13:42
4.628.872.144,30 13:42
3.492.417.191,24 13:41
2.770.446.058,88 13:42
2.706.117.172,90 13:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6483 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bakıyorum bir çok kişi azaltmış elindeki payları , Tatar ben senin sonradan aldın sanıyordum almamışsın Fener

2.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Bakıyorum bir çok kişi azaltmış elindeki payları , Tatar ben senin sonradan aldın sanıyordum almamışsın Fener
    Almaz mıyım Barbi .Dün yarısını satmıştım.Bugün diğer kalanları da sattım.Artık Gs hissesi taşıyorum.Ayrıca Frigo ve ismi bende saklı çok sığ bir hisse......!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Almaz mıyım Barbi .Dün yarısını satmıştım.Bugün diğer kalanları da sattım.Artık Gs hissesi taşıyorum.Ayrıca Frigo ve ismi bende saklı çok sığ bir hisse......!!!!!
    Pardon dikkatimden kaçtı bir an . Frigo iyi yakalamışsın bedelsiz temettüsünü hadi bakem hayırlı kazançlar

4. yarın,cuma veya haftaya birgün Fenerbahçe tavanlar bitince birgün Taban olacak .O gün kimse kimseyi sen GAZLADIN,PAZARLADIN diye suçlamasın......Burası borsa kim kime KORSA diye boşuna dememişler.....!!!!

Ben spor hisselerinde sezon açılmadan pozisyon aldım ve bu yatırımımın karşılığını ÇOK BÜYÜK VOLE ile aldım.Gsray da da yarından itibaren gerekeni yapmaya başlayacağım.....!!!!

Fener giderse Gs ,bjk ve tspor da gider......Fener biterse gs ,tspor ,bjk de biter.....İşte bu yüzden EN BÜYÜK FENERBAHÇEM....!!!

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    yarın,cuma veya haftaya birgün Fenerbahçe tavanlar bitince birgün Taban olacak .O gün kimse kimseyi sen GAZLADIN,PAZARLADIN diye kimseyi suçlamasın......Burası borsa kim kime KORSA diye boşuna dememişler.....!!!!

Ben spor hisselerinde sezon açılmadan pozisyon aldım ve bu yatırımımın karşılığını ÇOK BÜYÜK VOLE ile aldım.Gsray da da yarından itibaren gerekeni yapmaya başlayacağım.....!!!!

Fener giderse Gs ,bjk ve tspor da gider......Fener biterse gs ,tspor ,bjk de biter.....İşte bu yüzden EN BÜYÜK FENERBAHÇEM....!!!

Benden bu kadar Allaha emanet olunuz.....!!!
    Aynen öyle daha yenı bu senetleri keşfedip buradan bu şekilde devam edecek bızde alıp kazanacağız diye düşünenler elli defa düşünsün!!!..

Benım elimde 2000 lot fb hissesi var ve 12 tl düşse ancak malıyetıme gelır!!!... Yanı zarar etmem karım gıder en fazla.. Ama yenı girecekler aman dikkat etsin!!!..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen öyle daha yenı bu senetleri keşfedip buradan bu şekilde devam edecek bızde alıp kazanacağız diye düşünenler elli defa düşünsün!!!..

Benım elimde 2000 lot fb hissesi var ve 12 tl düşse ancak malıyetıme gelır!!!... Yanı zarar etmem karım gıder en fazla.. Ama yenı girecekler aman dikkat etsin!!!..
    Aynen katılıyorum yeni girecek kişiler çok iyi karar verip hiç olmazsa acil paraya ihtiyaç duymasınlar yoksa sıkıntı yaşabilirler. Haftaya artık ne olur Allah bilir bundan sonra iş maçlara bakar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •