cumhuriyet ortalaması zaten %4-5 civarı.. bunlar da hormonlu rakamlara rağmen benzer rakamlardalar ortalamada.. ama herşeyleri hormonlu ve sahte olduğu için aslında büyüme daha düşük.: zaten bunların rakip liderler önünde konuşamamaları her şeyi anlatıyor: çapraz sorgulamada tezlerinin çökeceklerini biliyorlar.. hala buzdolabı falan gibi komik argumanlarla halkı kandırıyorlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
yıllar evvel (fenerli olmanın da verdiği gaz ile) sportif hisselere yatırım yapmışlığım oldu.
ama sonra anladım ki sportif hisseye yatırım akıllı adam işi değil...
olm sende g.te sürülecek akıl yok dedim kendi kendimeve hızla uzaklaştım sportiflerden.
yanlış anlaşılmasın, sportif kağıt peşinde koşanlarda g.te sürülecek akıl yok demiyorum ama çok da mantıklı bir yatırım değil.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
jp morgin o gün raporu geldiğinde dedim ki, ben asla dollar şortlamam, gavurun parası değerli gavur şortlasın didim.
gavur kendi parasını şortlar mı akıl var mantık var,
Hamdım Piştim Yandım
vurkaç sırası palada.
şahit senin gırtlak short duruyomu ?
2000'de özel bankaların hortumlanması ile merkezin bugün hortumlanması arasındaki tek fark yasal kılıfla iktidar eliyle yapılmış olması.
üstelik şimdi yap-işlet-devret ile önümüzdeki 25-30 senemiz de hortumlandı.
ne yerli fabrikamız kaldı ne tarlamız.
bu milletin a. koyacağız demişlerdi gerçekten koydular.
bizden önceki nesli affedemedim. bizden sonraki nesil de bizi affetmesin. özür dilemeye yüzüm yok.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri