Originally Posted by ayhan53 Yok daha neler pala dowa bildiğin kaymış abovvvvv o nasıl abanma içimden geçen bu dostum.... gitsin oraya da yarın sabah yukarıdan açalım kısaları
Originally Posted by ayhan53 Yok daha neler pala dowa bildiğin kaymış abovvvvv o nasıl abanma Cok pis bi cisim yaklaşıyor olmalı, uzun zamandır dowarlara bu şekil kaymamışlardı, haber ne acaba
Hamdım Piştim Yandım
dowun havasını aldılar...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by muratmilan Bakam c wave bittiğinde globalde biz nerde olacağız oradan yakalamak lazım ama daha zaman çok Originally Posted by muratmilan Hele daha 2. Saat içinde global Bizdeki saate göre işlem tamam bile demincek.. )
Originally Posted by kamil79 içimden geçen bu dostum.... gitsin oraya da yarın sabah yukarıdan açalım kısaları Longcuyu koruduğum yok, bir tekme de ben atayım diyorsun yani. [emoji23][emoji23][emoji23] Haklısın. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fakat calkalayip calkalayip guzelce indiriverdiler, tebrik etmek lazım
2100 yavaş yavaş indirmiş SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by onatbeyza Fakat calkalayip calkalayip guzelce indiriverdiler, tebrik etmek lazım Dow cikiyor burasi düşüyor dow düşüyor burası yine düşüyor üzülmemek lazim
Forum Rules
Yer İmleri