Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. bist short kesmedi dowada caktım...

hedef magma...

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Herkes anlamak istediği gibi anlar yani şunu söylemek istiyorum malsız kaldıysan anlamak için tosun altında buzağı ararsın , maldaysan kartallar yüksek uçar şeklinde anlarsın.
    Anlamak istediği gibi anlar diye bir şey yok. Haberde ne yazmışsa o, Yunan p.çlik yapmış.

O değil de bir sürü insanın morali bozuk olduğunu bile bile 3 kuruş shortum para yapacak diye bin tane emoji ile halaya ne lüzum var. Bugün bana yarın sana unutmamak gerek.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Yalniz kalmak , fakir kalmak böyle birşey. Yüzde 100 hakli olduğun bir konuda 3 kuruşluk yunan sana şart koşuyor.
    Malesef öyle
    bir halt olacağı yok.

4. yarin -1.5 , -2 arasi gapa hazir olun bence

5. dolarda fenerbahce gibi seans ici duzeltme yapip surekli yukari

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Yok bitti öylesi dalga işi hatta daha sağlam tutsun diye derininden duble dikiş bile attık şimdi )..
    Hah üçüncü tur da tamam, iki ters bi düz yaptık ki yamalar da sağlam tutsun..
    Di haydin..

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Her halükarda ilk adım ben barışdan yanayım , uluslararası hak hukuk var.Herkesin sınırları belli oturulur konuşulur.Analaşma sağlanamassa o ayrı mesele .. oturup konuşmak lazım herkes eteğindeki taşları döksün kimin ne karın ağrısı varsa görelim.

https://www.borsagundem.com/haber/tu...uracak/1516597

yahu arkadaş güldürdün beni. Genelde bu tip lafları politikacılar kullanır. herkesin derdi de belli , amacı da... Anlayana ....

8.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye ve Yunanistan'ın çatışmayı önleme mekanizmaları kurmak için teknik görüşme yapma kararı aldığını bildirdi. -AA

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye ve Yunanistan'ın çatışmayı önleme mekanizmaları kurmak için teknik görüşme yapma kararı aldığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Yunan yalanlarsa yalanlasin artik is bitmis daha ne
    NATO sekreteri ustunde Kim var?

Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •