Sayfa 69/564 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 545 - 552 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. citibank alıyormuş.. belki davayı kaybedeceklerde hisse yükselecek zararı borsadan çıkaralım diyen almanlar alıyordur.
    davayı kazanma ihtimalleri 0,000000000000000000000000000000000000000001 tabii bence..
    üretim yapmış, yurtiçine satmış. kekleşme falan yok. eee daha ne..
    döviz cinsinden borçlanmış, döviz kurunu hedge etmemiş. (holdingde etti mi bilinmez.) bu nasıl spk bu nasıl şeffaflık kardeşim. adamın halka açık şirketi borsada işlem görüyor, sahip olduğu holdingin mali verilerini açıklama zorunluluğu yok. holding şirketi nasıl sömürüyor bilsin millet..

2.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    yok abi yok sn.belekimi adam burada soyledi kimseye kazandirmaz bu diye valla uzun zamandir bagfastayim keske eskileri dinleseydim=(((

sm-n920c cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    alın benden de o kadar 4 yılı aştı bi girdim çıkamıyorum
    allah kahretsin bu kağıdı
    adi şirketin adi kağıdı
    ytd....

METRO YATIRIM,11,36'dan yüklü almış bugün.İlginç...

4. Hahahaaaa siz böyle yazdıkça yeni kader mahkumları gelmez ,yeni mahkumlar gelmezse senet yükselmez senet yükselmezse sizin FORSA lık çok daha uzun süre devam eder..Bu yüzden herkes yarından itibaren şirket ile ilgili olumlu bir şey bulsun yazsın )

5.  Alıntı Originally Posted by KARTACA Yazıyı Oku
    Hahahaaaa siz böyle yazdıkça yeni kader mahkumları gelmez ,yeni mahkumlar gelmezse senet yükselmez senet yükselmezse sizin FORSA lık çok daha uzun süre devam eder..Bu yüzden herkes yarından itibaren şirket ile ilgili olumlu bir şey bulsun yazsın )
    Bağfasta ilgili olumlu haber mı: görürsek söyleriz..[emoji85] [emoji86] [emoji87]
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6. o zaman olumsuz olduğunu düşündüğünüz bir yerde neden duruyorsunuz ?

7. 2000 yılında hayyam garipoğlu sahibiydi tahtanın birine devretti mi ? 2.000 yılından beri ilgilenmedim hisseyle ..sn bellekkimi bir bilginiz var mı bu konuda ?

8.  Alıntı Originally Posted by KARTACA Yazıyı Oku
    o zaman olumsuz olduğunu düşündüğünüz bir yerde neden duruyorsunuz ?
    Bende size şöyle sorayım o zaman: olumlu düşünülen veya olumlu beklentisi olan bir hisse heleki birde borsa tarihi zirvelerde gezerken neden 2010 yılı fiyatlarinda gezer..(benimki iş inada bindi 10 yıldır bu b.k tayin..)
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 69/564 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •